Ambitieus team

Joost zwart wit

ing. Erik de Jager RT RM (1971)
Makelaar & taxateur, directeur
Specialismen: industrieel- en logistiek onroerend goed, bodemverontreiniging, aanhuur en aankoop, herbouwwaarde- en WOZ-taxaties.
Be√ędigd makelaar-taxateur bedrijfsmatig vastgoed, examinator Wonen/MKB en vakgroep Bedrijfsmatig Vastgoed bij SVM-Nivo, ingeschreven bij Stichting VastgoedCert met certificaatnummer B1601.441 en ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed met registratienummer RT618683150.

wit

Loretta Hoek (1995)
Junior Makelaar
Afgestudeerd op Business Management aan de IVA in Driebergen, richting commercieel adviseur, afstudeerscriptie in commercieel vastgoed.
Loretta is momenteel bezig met de opleiding basistheorie vastgoed en is inmiddels in het bezit van diverse certificaten.

wit

Yvette Verhoef (1971)
Makelaar
Na haar HBO-opleiding management, economie en recht (MER) aan de Hogeschool Utrecht, heeft Yvette als makelaar bedrijfsmatig vastgoed, asset- en commercieel manager winkels gewerkt.
Specialismen: winkel- en kantoorruimten, commercieel vastgoed in het gebied Nieuwegein-IJsselstein-Houten-Vianen.
Ingeschreven bij Stichting VastgoedCert met certificaatnummer B1701.019 en in afronding van de registratie bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed.

Mirjam zwart wit

Mirjam Buitendam (1968)
Commercieel medewerker marketing en communicatie