woerden-industrieweg

Verkoop nieuwbouw project “De Genie” Woerden van start

Op het hoekperceel Industrieweg-Edisonweg te Woerden start Tromp’s Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij BV binnenkort met de bouw van het hoogwaardige project “De Genie”. Het bedrijfsverzamelgebouw met kleinschalige units in twee bouwlagen heeft een sterk klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. Het complex zal worden opgetrokken met stenen gevels, de toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Kattegat 8D woerden

Bedrijfsunit aan het Kattegat 8D te Woerden binnen één maand verkocht

Dat er veel animo is voor midden- tot kleinschalige bedrijfsunits in de koopsfeer in Woerden, blijkt wel uit het feit dat er voor het Kattegat 8D binnen drie dagen een kandidaat was en de koopovereenkomst binnen één maand is getekend.

Het object heeft circa 193 m2 bedrijfsruimte en circa 185 m2 (inbouw-) kantoorruimte met 3 parkeerplaatsen. De koper zal met haar bedrijf Colour4Kids de bedrijfsruimte gaan gebruiken.

karit

KARIT Patisserie Woerden

Onlangs zijn wij positief verrast door KARIT Patisserie uit Woerden. Mohamed is één van de twee eigenaren van de patisserie in Woerden en kwam zich bij ons op kantoor voorstellen. Om de producten goed te kunnen presenteren bracht hij als verrassing een Triple Chocolate Taart met ons logo, Macarons en koekjes mee. Karit Patisserie kan taarten […]

Energielabel C verplichting kantoren in 2023?

Energielabel C verplichting kantoren in 2023?
Verwacht wordt dat ieder kantoor groter dan 100m2 in 2023 minimaal energielabel C moet hebben. Dit betekent een Energie-Index van 1,3 of beter. Naar schatting moeten bij meer dan helft van de kantoren in Nederland maatregelen genomen worden om aan deze aanstaande verplichting te voldoen. De definitieve wetgeving wordt nu voorbereid. Dat geldt ook voor de uitvoering van de regels, de naleving en de handhaving daarvan. Houdt deze pagina daarom goed in de gaten.

Mode- en schoenenwinkels groeien met dubbele cijfers

De schoenenbranche boekte in het derde kwartaal een gemiddelde omzetgroei van bijna zestien procent. Kledingwinkels zagen hun omzet met tien procent toenemen, blijkt uit de omzetmonitoren van INretail en GfK. De totale schoenenbranche loopt nu 8,8 procent voor ten opzichte van de eerste negen maanden van 2016, de modebranche vijf procent. De sterkste stijging is […]