Terug naar de resultaten
Korte Dreef 6 in Vianen 4131 PM

Korte Dreef 6

4131 PM Vianen
Vraagprijs € 3.750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Bedrijfsruimte met kantoor/showroom Korte Dreef 6, 4131 PM Vianen Solitair bedrijfspand (bouwjaar 1988) bestaande uit een bedrijfshal met voorliggende kantoor/showroomruimte in twee bouwlagen. Er is sprake van een modern gevelbeeld door de aanwezige “ronding” en gekorrelpleisterde geveldelen. De zijgevel is voorzien van zinkbekleding, aangebracht middels een felssysteem. Het complex...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 961 m² In units vanaf 753 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsruimte met kantoor/showroom
Korte Dreef 6, 4131 PM Vianen

Solitair bedrijfspand (bouwjaar 1988) bestaande uit een bedrijfshal met voorliggende kantoor/showroomruimte in twee bouwlagen. Er is sprake van een modern gevelbeeld door de aanwezige “ronding” en gekorrelpleisterde geveldelen. De zijgevel is voorzien van zinkbekleding, aangebracht middels een felssysteem.

Het complex bevindt zich nabij de oprit van de A27. Door de ligging nabij het knooppunt Everdingen is de bereikbaarheid per (vracht)auto bijzonder goed te noemen. Het complex is tevens middels een busverbinding te bereiken.

Het object is gelegen in het noordelijk deel van Vianen op het bedrijventerrein De Hagen, dat in de jaren ’60 is ontwikkeld. Direct naast het complex bevindt zich de hoogwaardige kantorencampus. Er zijn totaal circa 1.450 bedrijven, met totaal ruim 800.000 m² bebouwde oppervlakte, gevestigd in de gemeente Vianen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan (inter)nationaal opererende bedrijven zoals Koninklijke VolkerWessels, Koninklijke Dekker Hout, FootLocker, Sogeti, PartsExpress en Praxis.

Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte (vvo) o.b.v. NEN2580 van circa m², als volgt verdeeld:
- circa 390 m² bedrijfsruimte
- circa 208 m² kantoor-/showroomruimte verdeeld over de begane grond en verdieping
- circa 55 m² inbouwmagazijn en circa 100 m² entresolvloer.


Omschrijving bedrijfsruimte

Er is sprake van een kolomvrije bedrijfsruimte met overheaddeur. In de bedrijfsruimte zijn een entresolvloer met onderliggend magazijn ingebouwd. Deze bedrijfshal beschikt over veel daglichttoetreding middels de aanwezige lichtstraten.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met tenminste de navolgende voorzieningen:
• vrije hoogte bedrijfshal circa 5,4 meter
• gecoate betonvloer
• 2 lichtstraten
• roldeur van ca. 3,55 (b) x 3,95 m
• verwarming middels stralingspanelen
• TL-lichtlijnen
• houten entresolvloer met onderliggend magazijn
• diverse krachtstroomaansluitingen
• inbraakalarminstallatie.

Omschrijving kantoor-/showroomruimte

Via een separate loopdeur komt men in de open showroomruimte met trap naar de verdieping. Op de begane grond bevinden zich toiletgroepen en een pantry. Er is daglicht-toetreding via vensters in de voordeur en via daklichten in de geveluitbouw.

Op de verdieping zijn deels te openen ramen in de voorgevel aanwezig. Er is één afgescheiden kantoorruimte aanwezig, het overige gedeelte betreft een open ruimte. Vanaf de verdieping is toezicht te houden op de hal middels het aanwezige raam en is de entresolvloer bereikbaar. De plafondhoogte van de begane grond en verdieping is ca. 2,65 meter.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw TL-verlichtingsarmaturen
• huidige scheidingswanden en vloerbedekkingen
• radiatoren en vloerverwarming
• 2 Mitsubishi airco plafondunits alsmede 1 wandunit
• pantry met boven- en onderkasten
• 2 toiletruimtes en 1 urinoir
• huidige databekabeling.

Algemene informatie

Parkeren
Tenminste 6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Bedrijventerrein De Biezen-De Hagen” heeft de locatie de bestemming “Bedrijventerrein”. De aangewezen gronden mogen gebruikt worden voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.2, detailhandel t.b.v. postorder en/of internetverkoop mits niet voor particulieren toegankelijk en detailhandel in auto’s, boten, caravans en machinerieën voor bedrijven.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 3.750,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de levering van gas, water en elektra alsmede periodiek onderhoud van alle (technische) installaties en brandblusmiddelen rechtstreeks voldoet, dan is een beperkt verrekenbaar voorschot van € 360,- per jaar verschuldigd voor onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening, inspectie daken
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003.

Aanvaarding
Per april 2019.


Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
e-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 3.750,- per maand Aanvaarding Per 01-04-2019 BTW van toepassing Nee Servicekosten € 360,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 961 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 540 cm Oppervlakte kantoorruimte 208 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 753 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
753 m²
In units vanaf
753 m²
Vrije hoogte
540 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
208 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.