Terug naar de resultaten
Verhuurd
Rijnstraat 69 in Woerden 3441 BR

Rijnstraat 69

3441 BR Woerden
Huurprijs € 3.500,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Winkelruimte Rijnstraat 69 3441 BR WOERDEN De winkelruimte is in hartje centrum van Woerden gelegen in de oostzijde van de Rijnstraat met de ligging van de voorgevel op de zuidzijde en nabij de katholieke kerk en de parkeergelegenheid aan de Wagenstraat. Woerden Centrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 251 m² In units vanaf 251 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Winkelruimte
Rijnstraat 69
3441 BR WOERDEN

De winkelruimte is in hartje centrum van Woerden gelegen in de oostzijde van de Rijnstraat met de ligging van de voorgevel op de zuidzijde en nabij de katholieke kerk en de parkeergelegenheid aan de Wagenstraat.

Woerden Centrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het centrum zijn diverse bushaltes op loopafstand gelegen welke verbindingen hebben met Bodegraven, Nieuwkoop en diverse wijken in Woerden. Tevens is het NS-station Woerden op loopafstand gelegen.

Woerden is in het centrum van het Groene Hart gelegen, de groene zone omsloten door de Randstad. De stad wordt omringd door veel groen en de rivier “De Oude Rijn” loopt door het hart van de stad. Het centrum van Woerden is levendig door de (lokale) winkels en boutiques en de diverse horeca gelegenheden.

De Voorstraat en Rijnstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden. In de Rijnstraat zijn voornamelijk lokale ondernemers gehuisvest zoals EyeCare Brilservice, Bakkerij Verweij, Kledingwinkel InStyle, Sporthuis Woerden en Leemans Schoenen.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:

Rijnstraat 69
• circa 251 m² winkelruimte


Omschrijving winkelruimte

De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 14,0 meter op het zonnige zuiden. De frontbreedte wordt middels enkele pilaren onderbroken. De vrije hoogte aan de voorzijde varieert van circa 2,2 – 2,5 meter. Na circa 9,5 meter diepte is er een verhoging tot het einde van de winkelruimte met een vrije hoogte van circa 2,2 meter.
In het midden van de verhoging en daarmee in het midden van de winkel is een kern met dragende wanden. Deze kan uitstekend aangewend worden voor paskamers of keuken. Door de gevarieerde indeling zijn er diverse gebruikersdoeleinden.

Voorzieningen
• systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen en -spots
• marmoleumvloer
• CV-ketel t.b.v. o.a. radiatoren v.v. thermostaatventielen
• warmte gordijn
• houten kozijnen v.v. dubbel hr-glas (2009)
• schuifdeuren v.v. infrarood
• dubbele anti-inbraak rolluiken
• drie lichtkoepels
• drie airco-plafondunits
• drie airco-splitunits
• pantry v.v. boven- en onderkasten, koelkast, vaatwasser en magnetron
• enkel toilet
• brandslanghaspels
• meterkast v.v. 12 groepen van 16 Ampère en 2 krachtgroepen
• IS/RA aansluiting


Algemene informatie object

Parkeren
Betaald parkeren in de directe omgeving alsmede in parkeergarage Castellum.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Binnenstad Woerden heeft de locatie de bestemming Centrum met functieaanduiding “specifieke vorm van centrum - kernwinkelgebied”. Daarmee is het object geschikt voor detailhandel, daghoreca (dagzaak) en consumentverzorgende dienstverlening.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 3.500,- per maand. Desgewenst vrij van BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de levering van gas, water en elektra rechtstreeks aan de betreffende nutsbedrijven voldoet, en jaarlijks aantoonbaar onderhoud van alle aanwezige installaties uit laten voeren, is geen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2 jaar te verlengen tot de wettelijke termijn van 5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Mei 2019 of eerder in overleg.


Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 3.500,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting mei 2019 of eerder in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 251 m² Verkoopoppervlakte 251 m² Frontbreedte 1400 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 251 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
251 m²
In units vanaf
251 m²
Verkoop vloeroppervlakte
251 m²
Frontbreedte
1400 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.