Terug naar de resultaten
Voorstraat 8 in Woerden 3441 CL

Voorstraat 8

3441 CL Woerden
Huurprijs € 1.550,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Winkelruimte
Voorstraat 8
3441 CL WOERDEN

De winkelruimte is in hartje centrum van Woerden gelegen in de westzijde van de Voorstraat en om de hoek van de haven en het voormalige stadshuis.

Woerden Centrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² In units vanaf 103 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Winkelruimte
Voorstraat 8
3441 CL WOERDEN

De winkelruimte is in hartje centrum van Woerden gelegen in de westzijde van de Voorstraat en om de hoek van de haven en het voormalige stadshuis.

Woerden Centrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de Rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het centrum zijn diverse bushaltes op loopafstand gelegen welke verbindingen hebben met Bodegraven, Nieuwkoop en diverse wijken in Woerden. Tevens is het NS-station Woerden op loopafstand gelegen.

Woerden is in het centrum van het Groene Hart gelegen, de groene zone omsloten door de Randstad. De stad wordt omringd door veel groen en de rivier “De Oude Rijn” loopt door het hart van de stad. Het centrum van Woerden is levendig door de (lokale) winkels en boutiques en de diverse horeca gelegenheden.

De Voorstraat en Rijnstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden. In de Voorstraat zijn toonaangevende winkels gesitueerd zoals Lucardi Juwelier, Specsavers, Etos, T-Mobile, Esprit EDC store en Arthur & Willemijn.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:

Voorstraat 62
• circa 103 m² winkelruimte


Omschrijving winkelruimte

De winkelruimte heeft een frontbreedte van circa 5,6 meter en beschikt over een centraal geplaatste dubbele toegangsdeur. De winkelruimte loopt naar achteren smaller toe (circa 4,3 – 2,8m), waarmee het achterste gedeelte goed geschikt is voor magazijnruimte. Halverwege de winkelruimte is een toiletruimte gesitueerd.

Voorzieningen
• dubbele entreedeur
• systeemplafond v.v. inbouwverlichtingsarmaturen
• rookmelders
• gestucte en gegipste wanden v.v. wcd’s
• elektrisch rolluik en luchtgordijn
• (gedeeltelijke) pvc-vloer
• aircounit van Panasonic
• toiletruimte


Algemene informatie object

Parkeren
Betaald parkeren in de directe omgeving alsmede in parkeergarage Castellum.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Binnenstad Woerden heeft de locatie de bestemming Centrum met functieaanduiding “specifieke vorm van centrum - kernwinkelgebied”. Daarmee is het object geschikt voor detailhandel, daghoreca (dagzaak) en consumentverzorgende dienstverlening.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 18.600,- per jaar, te vermeerderen met BTW.
Huurprijs o.b.v. ingroei is bespreekbaar

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de levering van gas, water en elektra rechtstreeks aan de betreffende nutsbedrijven voldoet, en jaarlijks aantoonbaar onderhoud van alle aanwezige installaties uit laten voeren, is geen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2 jaar te verlengen tot de wettelijke termijn van 5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW", versie september 2012 van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding
Per direct.


Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.550,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 103 m² Verkoopoppervlakte 103 m² Frontbreedte 560 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 103 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
103 m²
In units vanaf
103 m²
Verkoop vloeroppervlakte
103 m²
Frontbreedte
560 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.