Terug naar de resultaten
Verhuurd
Trasmolenlaan 8 D in Woerden 3447 GZ

Trasmolenlaan 8 D

3447 GZ Woerden
Vraagprijs € 1.360,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR
Showroom-/kantoorruimte
Trasmolenlaan 8D
3447 GZ WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland-Zuid gelegen bedrijfscomplex zelfstandige kantoorruimte op de verdieping met vaste indeling en een turn-key opleveringsniveau.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 192 m² In units vanaf 192 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Showroom-/kantoorruimte
Trasmolenlaan 8D
3447 GZ WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland-Zuid gelegen bedrijfscomplex zelfstandige kantoorruimte op de verdieping met vaste indeling en een turn-key opleveringsniveau.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden, eveneens uitstekend. Teven is de bushalte is aan het einde van de straat gelegen en deze onderhoudt viermaal per uur rechtstreekse verbindingen met het NS-station en het centrum van Woerden.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland- zuid beschikt tevens over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Multicopy Woerden, Kindercentrum De verborgen Schat, Click On, Chalet.nl, Studio Campo, Koninklijke Horeca Nederland en Elektro International gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar

Trasmolenlaan 8D
• circa 192 m² showroom-/kantoorruimte op de eerste verdieping


Omschrijving showroom-/kantoorruimte

De showroom-/kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping. Via de zelfstandige entree op de begane grond is de verdieping te bereiken. Bij de opgang tot de verdieping is een ruime ontvangst mogelijkheid. Middels de aangrenzende gangzone zijn de diverse kantoorkamers bereikbaar. In de kern van de verdieping is een vergaderruimte gesitueerd.

Door de ligging op de hoek van het complex beschikken de kantoorruimten van voldoende daglichttoetreding door de aanwezige raampartijen. De showroom-/kantoorruimte is na het plaatsen van uw meubilair instap-klaar.

De showroom-/kantoorruimte is volledig zelfstandig door o.a. de aanwezigheid van toiletvoorzieningen, een pantry, eigen nutsvoorzieningen en cv-installatie.

Voorzieningen
• zelfstandige entree op de begane grond
• meterkast v.v. zelfstandige nutsvoorzieningen met 5 elektragroepen en 2 krachtgroepen
• inbraakalarminstallatie
• hard houten trap
• huidige laminaatvloer en lamellen
• te openen ramen v.v. ventilatiestroken
• systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen
• kabelgoten v.v. wcd’s en databekabeling
• Vaillant cv-installatie met weersafhankelijke regeling t.b.v. radiatoren v.v. thermostaatventielen
• airco-units
• voorportaal met een dames en heren toilet
• pantry v.v. boven- en onderkasten en Daalderop close-in boiler.


Algemene informatie object

Parkeren
Twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Optioneel zijn er twee extra parkeerplaatsen te huren bij de achtergelegen buren. Er is tevens openbare parkeergelegenheid op de openbare weg aanwezig.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Middelland en Honthorst” heeft de locatie de bestemming “Gemengd” met functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.2”. De aangewezen grond is bestemd voor bedrijfsgebonden kantoren, productie-gebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs-, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van kinderdagverblijven en kinderopvang, sport & recreatie en cultuur & ontspanning.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 1.360,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de leveringen van gas, water en elektra, alsmede aantoonbare periodieke controle en onderhoud van alle aanwezige installaties en onderhoud van het buitenterrein voor haar rekening laar uitvoeren, is geen voorschot bijkomende leveringen en diensten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2,5 jaar met aansluitende perioden van telkens 2,5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003.

Aanvaarding
1 augustus 2019.


Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.360,- per maand Aanvaarding Per 01-08-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 192 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 11-12-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 192 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
192 m²
In units vanaf
192 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.