Terug naar de resultaten
Vijzelmolenlaan 1 in Woerden 3447 GX

Vijzelmolenlaan 1

3447 GX Woerden
Huurprijs € 70,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte
Vijzelmolenlaan 1
3447 GX WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland gelegen zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is in 1990 gerealiseerd en opgetrokken uit 3 bouwlagen en bevindt zich op een kavel van bijna 1.825 m².

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 151 m² In units vanaf 45 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte
Vijzelmolenlaan 1
3447 GX WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland gelegen zelfstandig kantoorgebouw met een uitstekende indeelbaarheid. Het gebouw is in 1990 gerealiseerd en opgetrokken uit 3 bouwlagen en bevindt zich op een kavel van bijna 1.825 m².

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden, eveneens uitstekend. Teven is de bushalte is aan de overkant van de straat gelegen en deze onderhoudt viermaal per uur rechtstreekse verbindingen met het NS-station en het centrum van Woerden.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland-zuid beschikt tevens over diverse bedrijfsruimten. In het westelijk deel van Middelland bevindt zich een gebied voor logistieke bedrijven. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Chalet.nl, de Goey kaas, Busch, Fondo, Koninklijke Horeca Nederland en Elektro International gehuisvest.

De tweede verdieping van het complex heeft een totale vloeroppervlakte van circa 423 m2 en zijn nog 3 kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Op basis van NEN2580 betreft het onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte aan kantoorunits:

Vijzelmolenlaan 1
- Unit 2 = 45 m²
- Unit 3 = 61 m²
- Unit 4 = 45 m²

De kantoorunit is inclusief toedeling algemene en gezamenlijke ruimten. Unit 3 dient tenminste in combinatie met unit 2 of 4 gehuurd te worden.


Omschrijving kantoorruimte

Het complex is toegankelijk middels de gezamenlijke entree op de begane grond en is voorzien van een intercom installatie. Middels de trap of lift zijn de verdiepingen bereikbaar. Op elke verdieping is een gezamenlijke gangzone met zithoek, toiletten en pantry aanwezig.

De beschikbare kantoorruimte zijn in de zuidwest hoek van de verdieping gelegen. Het zijn drie aparte kantoorunits, welke met elkaar verbonden zijn. De kantoorunits beschikken over veel daglichttoetreding door de ruime raampartij.

Voorzieningen
• huidige scheidingswanden en vloerbedekking
• systeemplafonds v.v. inbouw TL-armaturen met luchtafzuiging
• kabelgoten v.v. wcd’s en huidige databekabeling
• te openen draai/kiepramen v.v. zonwering middels uitvalschermen
• radiatoren voorzien van thermostaatkranen
• lucht inblaassysteem
• gezamenlijke scheiden toiletten en pantry
• 8 persoonslift
• intercominstallatie
• aansluiting op glasvezel netwerk in mogelijk


Algemene informatie object
Parkeren
Parkeren op eigen terrein.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst” heeft de locatie de bestemming “Gemengd”. Daarmee zijn de gronden bestemd voor vrijwel alle activiteiten, te weten: kantoren, bedrijfsgebonden kantoren (ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie), productiegebonden detailhandel (ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie), overheids-, medische, onderwijs-, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, kinderdagverblijven, kinderopvang, sport en recreatie, cultuur en ontspanning.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 70,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, wat neerkomt op de volgende huurprijs per unit:
- Unit 2 = € 375,-;
- Unit 3 = € 510,-;
- Unit 4 = € 375,-.

Huurprijzen zijn per maand inclusief verrekenbare servicekosten, te vermeerderen met BTW.
?
Servicekosten
De servicekosten bedragen € 30,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, en betreffen de volgende leveringen en diensten:
• gas-, water- en elektraverbruik inclusief vastrecht;
• elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
• onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en luchtbehandelingsinstallatie, mechanische ventilatie, lift en brandslanghaspel;
• schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke entree, gangen, sanitair (excl. pantry), beglazing buitenzijde, buitenterrein, en dak (incl. inspectie);
• onderhoud groenvoorzieningen;

De leveringen en diensten betreffen een vast bedrag, uitgaande van “normaal” verbruik door huurder. Indien huurder besluit om airco in het gehuurde te gaan gebruiken, dan zal het elektraverbruik van de airco(‘s) middels door huurder te plaatsen tussenmeters worden bepaald.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2 jaar met aansluitende perioden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en ander bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003.

?
Aanvaarding
Per direct.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 70,- per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Servicekosten € 30,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 151 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 45 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
151 m²
In units vanaf
45 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.