Terug naar de resultaten
Pottenbakkersweg 7 A-9 in Woerden 3449 HZ

Pottenbakkersweg 7 A-9

3449 HZ Woerden
Huurprijs € 4.100,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsruimte met kantoor-/showroomruimte
Pottenbakkersweg 7A en 9
3449 HZ WOERDEN

Op het bedrijventerrein “Barwoutswaarder” gelegen bedrijfsruimte met fraaie “turnkey” kantoorruimte in twee bouwlagen. Het complex is oorspronkelijk in 1978 en 1991 gebouwd, maar in de loop der jaren volledig gerenoveerd middels nieuwe kozijnen, beglazing en gevelbekleding....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 702 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsruimte met kantoor-/showroomruimte
Pottenbakkersweg 7A en 9
3449 HZ WOERDEN

Op het bedrijventerrein “Barwoutswaarder” gelegen bedrijfsruimte met fraaie “turnkey” kantoorruimte in twee bouwlagen. Het complex is oorspronkelijk in 1978 en 1991 gebouwd, maar in de loop der jaren volledig gerenoveerd middels nieuwe kozijnen, beglazing en gevelbekleding.

De bereikbaarheid van het object is met zowel eigen als openbaar vervoer redelijk te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het object in een kleine tien minuten met de (vracht-)auto bereikbaar. De bushalte is op vijf minuten loopstand van het object gelegen aan de Hollandbaan. De bus onderhoudt rechtstreekse verbindingen met het NS-Station Woerden en Bodegraven.

Bedrijventerrein Barwoutswaarder is ten westen van het centrum Woerden gelegen. Het is een traditioneel bedrijventerrein met kleinschalige en middelgrote bedrijfsruimten, enkele kantoorgebouwen en woningen. De doorgaande wegen Hollandbaan, Hoge Rijndijk en Barwoutswaarder grenzen direct aan het bedrijventerrein. Barwoutswaarder heeft een netto bedrijfsoppervlakte van 31 ha. Er zijn 145 bedrijven gevestigd met een totaal van 2.170 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot regionaal opererende bedrijven zoals Smit Paneelbouw, Van Dam Natuursteen, TwinSport, Kooijman Interieur & Gladzo Parket, T&S Klimaattechniek en diverse autobedrijven.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:
• circa 523 m² bedrijfsruimte en circa 38 m² entresol met inbouwkantine
• circa 141 m² kantoor-/showroomruimte verdeeld over de begane grond en verdieping.


Omschrijving bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte bestaat uit twee gekoppelde ruimtes en heeft een totale vloeroppervlakte van circa 523 m² onderverdeeld in een hal van circa 370 m² aan de voorzijde (huisnummer 9) en een hal van circa 152 m² aan de achterzijde (huisnummer 7A). De vrije hoogte bedraagt circa 4,6 meter. Via de overheaddeuren, separate loopdeuren en de kantoorruimte is de bedrijfsruimte bereikbaar. De bedrijfsruimte beschikt over daglichttoetreding middels de ramen in de zijgevel en de lichtstraat in het dak. Thans bevindt zich aan de achter-/noordzijde van de bedrijfsruimte een entresolvloer van circa 38 m² met inbouwkantine. De vrije hoogte onder de entresolvloer bedraagt circa 2,3 m.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met tenminste de navolgende voorzieningen:

Voorzieningen bedrijfsruimte
• hoogte maximaal circa 5,9 meter
• draagvermogen betonvloer circa 1.500 kg per m²
• daglichttoetreding middels lichtstraat in het dak en raampartijen in de zijgevels
• TL-verlichtingsarmaturen
• elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde (circa 4,2 m (b)x 4,65 m)
• handmatig bedienbare overheaddeur in de zijgevel (circa 4,2 m (b) x 5,0 m)
• 2 separate loopdeuren
• 2 direct gestookte gasheaters
• persluchtcompressor en -leidingen ter overname
• brandblussers
• entresol met inbouwkantine van circa 21 m² v.v. close-in boiler en diverse inbouwapparatuur (koelkast, magnetron en
vaatwasser)
• wcd’s en krachtstroomaansluitingen
• 3x160 ampère aangesloten elektrisch vermogen verdeeld over 19 groepen van 16 ampère en 17 krachtstroomgroepen en 6 driefase groepen(variërend van 80 A tot 25 A)
• patchkast ter overname
• cv-ketel t.b.v. radiatoren v.v. thermostaatventielen.


Omschrijving kantoorruimte
De dubbele entree deuren bevinden zich aan de voorzijde van het object. Op de begane grond zijn een gescheiden dames- en herentoilet en een houten trap naar de verdieping gesitueerd. Aan beide zijde van de entree en op de eerste verdieping bevinden zich twee moderne kantoorruimten met glazen scheidingswanden. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een pantry. Middels de kantoorruimte op de begane grond is de bedrijfsruimte te bereiken. De begane grond beschikt over een fraaie betonnen siervloer. In de kantoorruimten bevinden zich diverse maatwerkkasten en -meubels, deze kunnen in overleg eenmalig ter beschikking worden gesteld.

Voorzieningen kantoor-/showroomruimte
• vrije hoogte circa 2,4 meter op de begane grond en circa 2,6 meter op de verdieping
• systeemplafonds met inbouw TL-verlichtingsarmaturen/-spots
• per kamer bedienbare airco-units (Inverter)
• aluminium kozijnen v.v. dubbel glas
• deels te openen bovenlichtramen
• huidige scheidingswanden en vloerbedekkingen
• radiatoren met omkasting v.v. thermostaatventielen
• wcd’s, data-aansluitingen en huidige UTP databekabeling
• pantry v.v. close-in boiler en diverse inbouwapparatuur (koelkast, magnetron en vaatwasser)
• inbraakalarminstallatie
• gescheiden dames- en herentoilet met fontein
• huidige vloerbedekkingen
• zonwering middels uitvalschermen.


Algemene informatie object

Parkeren
7 parkeerplaatsen voor het object.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerrein Barwoutswaarder, Polanen en Putkop heeft het perceel met huisnummer 9 de bestemming “Bedrijventerrein” met functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.1”ent dubbelbestemming “Waarde-Archeologie 4”. Het object bevindt zich in een gebiedsaanduiding “geluidzone industrie”.
De aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.1, bedrijfs-gebonden kantoren en productiegebonden detailhandel. De bedrijfsruimte aan de achterzijde is bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 2.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 4.100,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de levering door nutsbedrijven en aantoonbaar jaarlijkse controle en onderhoud van de technische installaties rechtstreeks voldoet, is geen voorschot servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van 5 jaar.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel “kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW” van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2015.

Aanvaarding
1 maart 2020.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.100,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 702 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 460 cm Oppervlakte kantoorruimte 141 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, pantry
Oppervlakte
561 m²
Vrije hoogte
460 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
141 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring