Terug naar de resultaten
Pelmolenlaan 19 in Woerden 3447 GW

Pelmolenlaan 19

3447 GW Woerden
Koopprijs € 725.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

TE KOOP
Kantoorruimte
Pelmolenlaan 19
3449 HX WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland-Zuid gelegen representatief solitair kantoorobject in twee bouwlagen met een nette uitstraling aan de binnenzijde en een goede parkeernorm. Er zijn nog geringe uitbreidingsmogelijkheden van het gebouw mogelijk.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 700 m² In units vanaf 700 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Kantoorruimte
Pelmolenlaan 19
3449 HX WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland-Zuid gelegen representatief solitair kantoorobject in twee bouwlagen met een nette uitstraling aan de binnenzijde en een goede parkeernorm. Er zijn nog geringe uitbreidingsmogelijkheden van het gebouw mogelijk.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden, eveneens uitstekend. Tevens is de bushalte binnen twee minuten loopafstand gelegen en deze onderhoudt tweemaal per uur rechtstreekse verbindingen met het NS-Station Woerden.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland-Zuid beschikt over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals ClickOn, Koninklijke Horeca Nederland, Studio Campo, Chalet.nl, Visser las- en snijtechniek, Intratuin Nederland BV en Electro Internationaal BV gehuisvest.

Het object heeft een totale vloeroppervlakte van 700 m² verhuurbare vloeroppervlakte (conform NEN2580 meetrapport) en is gelegen op een kavel van 1.210 m² en is als volgt ingedeeld:

- circa 346 m2 kantoorruimte op de begane grond
- circa 354 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping


Omschrijving kantoorruimte

Bij binnenkomst is een royale entree aanwezig met ontvangst-/wachtruimte en een open trap naar de verdieping. Het kantoorobject heeft een open karakter door de aanwezigheid van glazen (systeem-) scheidingswanden en de open ontmoetingsplekken in het midden van het object. Op de begane grond zijn kantoorruimten, en aan de rechterzijde diverse spreek-kamers, gesitueerd. Aan beide zijde op verdieping zijn kantoorruimten aanwezig. In de middenkern zijn op beide bouwlagen de sanitairvoorzieningen en pantry (begane grond) of ruime kantine (verdieping) aanwezig. Rondom is het object voorzien van (deels) te openen ramen, waardoor elke vergader- en kantoorruimte over daglichttoetreding beschikt. De airco-units zijn per ruimte individueel bedienbaar. De vrije hoogte op beide bouwlagen betreft circa 2,7 meter.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen en -spots deels v.v. bewegingsmelders
• huidige (glazen-)scheidingswanden (incl. vouwwand) en vloerbedekkingen
• extra brede toegangsdeur en extra entree deur aan de achterzijde
• deels te openen ramen v.v. screens, danwel uitvalschermen aan de zuidzijde
• kabelgoten v.v. wcd’s en huidige databekabeling
• afgesloten serverruimte
• mechanische ventilatie
• airconditioning-units t.b.v. verwarmen en koelen
• pantry (begane grond) v.v. onder- en bovenkasten, koelkast en vaatwasser
• keuken (verdieping) v.v. o.a. onderkasten, gasfornuis, koelkast, magnetron en vaatwasser
• sanitaire voorzieningen per verdieping (2007 gemoderniseerd)
• (niet werkende) goederenlift (750 kg hefvermogen)
• fietsenstalling op het buitenterrein


Algemene informatie object

Bouwaard
Het object is in 1990 gebouwd. Het object bestaat uit metselwerk in spouw. Zowel de begane
grond vloer als verdiepingsvloer zijn van beton. Het object heeft een betonnen dak met bitumen dakbedekking. Er zijn kunststof kozijnen met dubbel glas in de kantoorruimte aanwezig. De toegangsdeur is van hout v.v. dubbel glas (2007). De binnenkozijnen zijn van aluminium met houten deuren. Het buitenterrein is voorzien van klinkers.

Installaties
Ten behoeve van de E-installaties is het object voorzien van een hoofdmeterkast met 34 stroomgroepen en 5 krachtgroepen. Op het buitenterrein zijn 8 laadpalen voor elektrische voertuigen aanwezig.

De W-installatie betreft een cv-installatie met Remeha Calenta cv-ketel t.b.v. het ontdooien van de condensor van de airco-splitunit. Er bevindt zich tevens een boiler. De verwarming en koeling wordt verzorgd door Mitsubishi airco-units. Centrale luchtafzuiging vindt plaats middels mechanische ventilatie.

Het object is voorzien van (niet werkende) goederenlift 750 kg (bouwjaar 2007), geluids-installatie, inbraakalarm, brandmeldinstallatie met handmelders, noodverlichting, brand-haspels en poederblussers.

Parkeren
19 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kadastrale gegevens
Het object is kadastraal geregistreerd als gemeente Woerden, sectie A, nummer 4492, grootte 1.210 m².

In de eigendomsakte is o.a. op te maken dat de Algemene Voorwaarden voor de Verkoop van Gemeentegrond van toepassing zijn. Aanvullend is o.a. bepaald dat de stroken grond, gelegen buiten de rooilijnen, zullen door en voor rekening van koper van beplating worden voorzien en onderhouden en het is verboden om het object te gebruiken als detailhandelszaak en de onbebouwde grond o.a. te gebruiken voor het storten van puin en afval en opslag van gerede of ongerede goederen.

Bestemming
De locatie heeft de bestemming “gemengd” met functieaanduiding “kantoor”. Daarmee zijn de aangewezen gronden bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2, kantoren, productie-gebonden detailhandel, overheids-, medische-, onderwijs-, sociaal-culturele-, levensbeschouwelijke- en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen t.b.v. kinderdagverblijven en kinderopvang, sport, recreatie, cultuur en ontspanning.
De maximum bouwhoogte is 11 meter en er is nog circa 90 m² van de kavel te bebouwen. Daarmee kan nog een geringe uitbreiding in het platte vlak en in de hoogte plaatsvinden.

Milieuonderzoeken
Via het bodemloket en via de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) zijn geen gegevens bekend geworden die duiden op de aanwezigheid van bodem- en/of asbestverontreiniging.


Voorwaarden en condities

Koopsom
€ 725.000,- kosten koper, desgewenst vrij van BTW.
Er is rekening gehouden met het vervangen van de dakbedekking op korte termijn.
Verhuur is bespreekbaar.

Waarborgsom
Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding/transport
1 januari 2020.


Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 725.000,- kosten koper Aanvaarding Per 01-01-2020 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 700 m² Perceeloppervlakte 4492 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 19 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 700 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
700 m²
In units vanaf
700 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.