Terug naar de resultaten
Hoofdweg 177 R in Zegveld 3474 JD

Hoofdweg 177 R

3474 JD Zegveld
Koopprijs € 115.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

TE KOOP
Bedrijfsunit
Hoofdweg 177R
3474 JD Zegveld

Rustig gelegen bedrijfsunit gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex ’t Zegsche Veld te koop aangeboden op enkele autominuten rijden gelegen vanaf Woerden.

De bereikbaarheid van de Hoofdweg is met zowel eigen- als openbaarvervoer redelijk te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het object in 15 minuten te...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Bedrijfsunit
Hoofdweg 177R
3474 JD Zegveld

Rustig gelegen bedrijfsunit gelegen in een bedrijfsverzamelcomplex ’t Zegsche Veld te koop aangeboden op enkele autominuten rijden gelegen vanaf Woerden.

De bereikbaarheid van de Hoofdweg is met zowel eigen- als openbaarvervoer redelijk te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het object in 15 minuten te bereiken. De bushalte is op 3 minuten loopafstand gelegen aan de Hoofdweg. Deze onderhoudt rechtstreekse verbindingen met CS Woerden.

Zegveld is een voormalige gemeente en dorp in de gemeente Woerden in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp is gelegen op de grens van de polders Zegveld en Zegvelderbroek en heeft 2.300 inwoners.

In de directe omgeving zijn o.a. Ouwejan & F. de Bruijn, Kaasverdeling Kruijt en APK Zegveld gevestigd.

Op basis van NEN2580 heeft het object een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 125 m² en is als volgt ingedeeld:
• circa 87 m² bedrijfsruimte
• circa 17 m² kantoorruimte op de verdieping
• circa 21 m² entresol


Omschrijving bedrijfsunit

Via de elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur komt u binnen in de bedrijfsunit. De begane grond beschikt over circa 87 m² bedrijfsruimte en is voorzien van een afgewerkte betonvloer. Er is daglichttoetreding op de begane grond middels vensters in de achtergevel en een lichtkoepel. Op de begane grond bevinden zich het toilet en wastrog.

Met de houten trap is de verdieping te bereiken (entresol). Hier bevindt zich een totale vloeroppervlakte van circa 38 m². Deze ruimte is onderverdeeld tussen entresolvloer t.b.v. opslag (circa 21 m²) en een kantoorruimte (circa 21 m²). Het kantoor beschikt over kunststof kozijnen v.v. dubbel glas t.b.v. daglichttoetreding.

Voorzieningen
• elektrisch bedienbare overheaddeur ca. 4,1m hoog en ca. 4m breed v.v. loopdeur en vensters
• afgewerkte betonvloer met een vloerbelasting van 2.000 kg/m2 op de begane grond
• vonkvrije verlichtingsarmaturen
• verwarming d.m.v. direct gestookte heater
• toilet
• wastrog
• opbouw wcd’s
• gipsplafond v.v. verlichtingsspots in de kantoorruimte
• buitenlamp


Algemene informatie object

Bouwaard
Het bedrijfsverzamelgebouw is oorspronkelijk in 1970 gebouwd en in 2006 gesplitst in separate bedrijfsunits. Betonfundering voorzien van staalconstructie. De gevel is opgetrokken in metselwerk. De unit-scheidende bouwmuren zijn in kalkzandsteen uitgevoerd. De buitenkozijnen zijn op de begane grond van hout v.v. enkel glas en kunststof kozijnen v.v. dubbelglas. De verdiepingsvloer betreft een houten entresolvloer op staalconstructie. Het zadeldak is uitgevoerd in hout voorzien van bitumen dakbedekking en een lichtkoepel.

Installaties
Ten behoeve van de E-installaties is het object voorzien van een hoofdmeterkast met 5 stroom-groepen, 2 krachtstroomgroepen en 2 aardlekschakelaars.

De W-installaties betreffen een direct gestookte heater, infrastructuur voor de inbraakalarminstallatie, G4 gasaansluiting en een IS/RA aansluiting.

Parkeren
Twee parkeerplaatsen op het in eigendom gelegen perceelnummer 278.

Kadastrale gegevens
Het object is kadastraal bekend gemeente Zegveld, sectie H, nummers 271 en 278, gezamenlijke grootte 122 m2. Daarnaast behoort tot de eigendom het onverdeelde 2/13e aandeel in het binnenterrein gemeente Zegveld, sectie H, nummers 273 en 280 (mandelige percelen).

In de eigendomsinformaties zijn als publiekrechtelijke beperkingen de Huisvestingsverordening, Splitsingsvergunningstelsel en Huisvestingswet 2014 vermeld.
Perceelnummers 271 en 280 zijn belast met Opstelrecht Nutsvoorzieningen t.b.v. Vitens N.V.

In de leveringsakte van perceelnummers 271 en 278 is o.a. als kettingbeding de erfdienstbaarheid van in- en overbouw, inbalking en inankering en inzake nutsvoorzieningen en afwatering opgenomen. Er is een erfdienstbaarheid van weg om te komen en te gaan naar de toegangsweg Hoofdweg over de mandelige percelen.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld heeft de locatie de bestemming “bedrijf”. De aangewezen gronden zijn bestemd voor “Bedrijfsverzamelgebouw”.

Milieuonderzoeken
In juli 2005 is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd door IDDS BV. Concludeert wordt dat er geen sprake van ernstige (minerale) bodemverontreiniging is en een saneringsnoodzaak niet van toepassing is.
Er is een matige verontreiniging in de bovengrond gevonden. Een nader onderzoek naar de verspreiding van de verontreiniging wordt niet doelmatig geacht. Aangezien er in 2006 een bouwvergunning is verleend voor de verbouw van het bedrijfsverzamelgebouw, mogen wij er vanuit gaan dat de bodem geschikt is voor het beoogde gebruik.

Via het bodemloket en via de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) zijn geen gegevens bekend geworden die duiden op de aanwezigheid van bodem- en/of asbestverontreiniging.


Voorwaarden en condities

Koopsom
€ 115.000,- kosten koper, vrij van BTW.

Zekerheidsstelling
Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding/transport
Januari 2020.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopprijs € 115.000,- kosten koper Aanvaarding Per 04-05-2020 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 125 m² Perceeloppervlakte 77 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 420 cm Oppervlakte kantoorruimte 17 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
108 m²
Vrije hoogte
420 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
17 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.