Transacties

 


Keulenaar 26 in wijk bij Duurstede krijgt een nieuwe huurder

Geplaatst 6 september 2021
 

Eerder dit jaar heeft Popcards.nl een huurovereenkomst getekend voor Keulenaar 26 op bedrijventerrein Langhaven in Wijk Bij Duurstede. Het betreft een zeer hoogwaardige kantoorruimte/showroomruimte met 2 parkeerplaatsen ( circa 91 m2

 

PopCards.nl produceert en verkoopt sinds een aantal jaren handgemaakte pop up kaarten of wel 3D kaarten genoemd, het is een overgewaaide traditie uit Vietnam voor elke gelegenheid.

Wij wensen PopCards.nl veel huurplezier toe op de nieuwe locatie.  

 


 



 

Pijpenmakersweg 1 te Woerden verhuurd

Geplaatst 3 september 2021

 

Begin Mei is Pijpenmakersweg 1 te Woerden namens Gromax BV verhuurd aan Kerkgenootschap Deputaatschap bijbelverspreiding van de gereformeerde gemeenten. 

Het betreft een multifunctioneel inzetbare bedrijfsruimte met kantoor van ca. 177 m² op de begane grond.

 

 

 



Heatpoint B.V. tekent huurovereenkomst

Geplaatst 11 augustus 2021
 

Op het bedrijventerrein Oudenrijn in De Meern heeft IJsselstreek Zakelijk namens een particulier belegger de verhuur voor Heatpoint B.V. kunnen begeleiden. Op deze prachtige zichtlocatie parallel aan de doorgaande weg, is Heatpoint gevestigd op Landzigt 32A. Voor hun bedrijfsactiviteiten huren ze circa 547 m2 moderne bedrijfsruimte met 232 m2 kantoor/showroom en ruime parkeergelegenheid .

 

Heatpoint B.V levert en installeert al meer dan 20 jaar hoogwaardige producten voor de railsector in het binnen en buitenland. 

 

Wij wensen Heatpoint veel succes met de nieuwe huisvesting. 

 

 




Open Dutch Fiber vestigt zich in Bunnik.

Geplaatst 9 augustus 2021

Na een uitvoerige marktanalyse heeft IJsselstreek Zakelijk voor Open Dutch Fiber per 1 juli 1.141 m2 kantoor kunnen aanhuren aan Kosterijland 50 te Bunnik. Het Madeleine gebouw, voldeed aan het programma van eisen:  de bereikbaarheid is uitstekend, er is voldoende parkeergelegenheid en genoeg groeiruimte. 


Open Dutch Fiber verzorgt en beheert glasvezelnetwerken in stedelijke gebieden met als doelstelling om in de komende jaren 1 miljoen huishoudens van een razendsnelle glasvezelverbinding te voorzien. 
 






Kantoorruimte verhuurd aan de Pompmolenlaan 9

Geplaatst 7 juli 2021

DistriData, experts in het ontwikkelen van software voor de groothandel, huurt langjarig ca. 189 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping aan de Pompmolenlaan 9 te Woerden.

Momenteel wordt het kantoorobject gemoderniseerd, door het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding en het opknappen van de entree. 
 






Praktijkruimte in Woerden binnen één dag verhuurd
Geplaatst 2 juni 2021


Het “Te Huur bord” hing nog geen één dag op de buitengevel van het object of de nieuwe huurder voor de Terschellingkade 3 is al gevonden. Kliniek voor Dieren Woerden was langer op zoek naar een tweede locatie voor haar dierkliniek in de wijk Snel en Polanen. Dit hebben zij gevonden in de ca. 247 m
 praktijkruimte aan de Terschellingkade, op steenworp afstand van haar huidige locatie aan de Amsterdamlaan.
 
IJsselstreek Zakelijk heeft een langjarige huurovereenkomst met huurder kunnen sluiten voor haar opdrachtgever. Kliniek voor Dieren Woerden heeft een groot gedeelte van het afbouwpakket en voorzieningen van de vorige huurder kunnen overnemen.
 





Beleggingsverkoop Vijzelmolenlaan 8A en 8B te Woerden

Geplaatst 1 juni 2021

 

Eind maart heeft IJsselstreek Zakelijk 2 aangrenzende verhuurde kantoorruimten, welke eigendom waren van 2 verschillende opdrachtgevers, verkocht aan een belegger.

Tezamen is er ruim 1.600 m² hoogwaardige kantoorruimte met 40 parkeerplaatsen aanwezig aan de Vijzelmolenlaan 8A en 8B te Woerden. Huurders Kuipers Food Processing Machinery en Informed Consulting blijven (uiteraard) gevestigd in deze kantoorgebouwen.

 





Laatste gedeelte van de logistieke bedrijfsruimte aan de Sophialaan 7 verhuurd

Geplaatst 31 mei 2021
 

Aan het begin van het tweede kwartaal 2021 is de laatste 3.034 m2 logistieke bedrijfsruimte aan de Sophialaan 7 te Utrecht verhuurd aan Transport en Distributiebedrijf Altena Express. Bij het gehuurde behoren 4 loadingdocks v.v. shelters en 2 overheaddeuren op maaiveldniveau.


Het afgelopen jaar heeft IJsselstreek Zakelijk haar opdrachtgever geadviseerd in de verhuur van in totaal ca. 10.826 m2 logistieke bedrijfsruimte op deze locatie.

 


 



 

Vanaf april 2021 heeft Pizzeria La Strada haar deuren geopend

Geplaatst 28 mei 2021
 

De pizzeria is gevestigd in de winkelruimte aan de Voorstraat 17 te Woerden. De winkelruimte van ca. 90 m2 is ingericht als bezorg- en afhaalrestaurant voor pizzeria La Strada.
 






Bedrijfsobject op bedrijventerrein Barwoutswaarder langjarig verhuurd

Geplaatst 26 mei 2021
 

Per 1 april 2021 is het bedrijfsobject op de hoek van de Touwslagersweg en Bierbrouwersweg verhuurd aan C. van Straat en Zonen. De Touwslagersweg 13 heeft ca. 232 m2 bedrijfsruimte, een verdiepingsvloer (entresol) van ca. 204 m2 en kantoorruimte in twee bouwlagen van ca. 127 m2.

 

C. van Straat en Zonen heeft altijd gevestigd gezeten aan de Havenstraat in het centrum van Woerden. Zij zijn gespecialiseerd in vakkundige autobekleding, meubelstoffering en projectstoffering.

 





 

Winkelruimte in binnenstad Woerden langjarig verhuurd

Geplaatst 25 mei 2021
 

In het eerste kwartaal van 2021 heeft IJsselstreek Zakelijk voor haar opdrachtgever de winkelruimte aan de Wagenstraat 6 in Woerden verhuurd aan I Love Sushi. I Love Sushi is een landelijke organisatie met inmiddels 57 locaties in Nederland voor de (online-)verkoop van sushi en poké bowls.

 

De winkelruimte is ca. 78 m2  en heeft een hoge attentiewaarde, door haar ligging aan de openbare parkeerplaats Wagenstraat. I Love Sushi heeft een groot gedeelte van de afbouw kunnen overnemen van de vorige huurder Stevig Brood.
 





 

De Limiet 19 Vianen
Geplaatst 5 januari 2021
 

Namens Van Deursen Vastgoed hebben wij het complex met ca. 1.400 m² bedrijfsruimte en ca. 720 m² kantoorruimte gelegen aan De limiet 19 in Vianen verkocht aan een particulier belegger. Het aan verkoper gelieerde online fashionbedrijf Winkelstraat.nl huurt de kantoorruimte langjarig terug.
 






Wipmolenlaan 1 in Woerden verkocht
Geplaatst 4 januari 2021
 

Aan het einde van het jaar 2020 hebben wij een vrijstaand kantoorobject met bijna 1.000 m² kantoorruimte en riante parkeergelegenheid verkocht aan een ontwikkelaar die het gebouw gaat verbouwen tot hoogwaardig beautycentrum. Tezamen met een mooie ligging verwachten wij dat de aanloop groot zal zijn.
 



 
 

Wagenmakersweg 3 te Woerden langjarig verhuurd

Geplaatst 11 november 2020
 

Per 1 november 2020 huurt Homie BV de bedrijfsruimte met de bijbehorende kantoorruimte aan de Wagenmakersweg 3 te Woerden. Homie is sinds 2016 gespecialiseerd in betaalbare Pay-Per-Use services voor wasmachines en drogers. Zij werken hard om goede en duurzame machines ter beschikking te stellen. 
 

De huidige huurder van het object wou graag eerder van haar huurovereenkomst worden ontslagen. Na goedkeuring van verhuurder mocht zij op zoek gaan naar een nieuwe huurder voor het object. In deze bijzondere situatie heeft IJsselstreek Zakelijk huidig huurder begeleid en heeft de drie partijen bij elkaar gebracht. 
 





Bierbrouwersweg 14 te Woerden binnen 1 maand verkocht
Geplaatst 9 november 2020

Het solitaire bedrijfsobject aan de Bierbrouwersweg 14 is binnen 1 maand in de huidige staat verkocht en eind oktober getransporteerd. 

In de eerste aanleg zou verkoper het object renoveren in twee zelfstandige bedrijfsunits met bedrijfsruimte en kantoorruimte. Uiteindelijk is het object in haar geheel verkocht aan een particuliere belegger. Zij zullen het object opknappen en gaan verhuren. 
 





Pottenbakkersweg 7A-9 in Woerden langjarig verhuurd

Geplaatst 4 november 2020
 

De bedrijfsruimte van ca. 523 m2 met ca. 141 m2 kantoorruimte aan de Pottenbakkersweg is langjarig verhuurd aan Stichting OOI. De locatie biedt OOI een eigen identiteit met eigen faciliteiten om haar leden te kunnen ontvangen. 

 

De Stichting OOI, Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche (OOI), heeft als doel het bevorderen van vakmanschap in de isolatiebranche. OOI beschikt over een eigen opleidingscentrum waar isolatiegerichte opleidingen en cursussen worden gegeven voor werkgevers en werknemers in het thermische isolatiebedrijf. 

Wij wensen Stichting OOI veel succes op haar nieuwe locatie. 
 


 



Kantoorruimte in monumentale kantoorvilla verhuurd
Geplaatst 2 november 2020


Aan de Oostdam 9 te Woerden is ca. 126 m2 kantoorruimte verhuurd aan de Woerdense onderneming Derks Advocaten en Adviseurs. Per 1 november zullen zij gevestigd zijn aan deze nieuwe locatie, welke op steenworp afstand van haar vorige adres is gelegen. 

De Oostdam biedt de juiste uitstraling met diverse authentieke en unieke stijlkenmerken op een unieke locatie aan het Woerdense Exercitieveld met aan de voorzijde zicht op de Singel en het Defensie-eiland. 
Wij wensen Ino, Amé en Elwin heel veel succes en plezier in hun nieuwe kantoor.

 

 



Espiroflex Benelux huurt bedrijfsruimte in Maarssen

Geplaatst 28 oktober 2020

De Spaanse onderneming Espiroflex gaat haar activiteiten binnen Europa uitbreiden met een nieuwe locatie in de Benelux. Zij huren per oktober ca. 1.050 m2 bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de Gageldijk 1 te Maarssen. 

Espiroflex is een bedrijf in de fabricage en verkoop van technische slangen en flexibele buizen. Vanuit haar nieuwe locatie aan de Gageldijk zullen zij de Benelux gaan bedienen.
IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder in deze transactie geadviseerd. 

 

 




Logistieke bedrijfsruimte aan de Sophialaan 7, op bedrijventerrein Lage Weide, te Utrecht verhuurd
Geplaatst 14 september 2020


Na een hele korte leegstand is circa 7.200 m2 logistieke bedrijfsruimte langs het Amsterdam-Rijnkanaal langjarig verhuurd aan Bakker & Schilder Transport. De locatie biedt plaats voor meer dan 10.000 pallets. Bakker & Schilder Transport heeft voor deze locatie gekozen vanwege de centrale ligging in Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in grofmazige distributie binnen de Benelux en Duitsland. Cross-dock activiteiten van de huidige locatie in Waspik worden overgeheveld naar Utrecht. De vestigingen in 't Zand en Andijk blijven operationeel. Afgelopen 8 september hebben zij de eerste vracht binnen gekregen.
In deze verhuurtransactie heeft IJsselstreek Zakelijk de belangen van de verhuurder behartigd.
 

 



Winkelruimte in de Voorstraat te Woerden verkocht
Geplaatst 8 september 2020

De winkelruimte op de begane grond van ca. 60 m2  in het monumentale woon-winkelpand met Jugendstil gevel aan de Voorstraat 26 is verkocht aan een Woerdense eigenaar-gebruiker. Zij zal de winkelruimte gaan omtoveren tot een winkel met thee- en koffiespecialiteiten. Deze kunnen worden aangekocht, nadat u deze heeft kunt proeven. 

Ruim 1,5 jaar geleden is het winkelpand van van oudsher Poelmann-Greeven Meubel- en Interieurwinkel verkocht en vervolgens verticaal gesplitst in de Voorstraat 26 en Rijnstraat 27. Wij, IJsselstreek Zakelijk, hebben een jaar geleden de winkelruimte in drie bouwlagen aan de Rijnstraat betrokken. Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het woon-winkelpand aan de Voorstraat. De appartementen op de eerste en tweede verdieping hebben een separate entree in de smalste steeg van Woerden: Zachariassteeg gekregen. Op de begane grond is hiermee een zelfstandige winkelruimte met een frontbreedte van ca. 5,2 meter gecreëerd. 

Bent u ook op zoek naar een winkelruimte in de koopsfeer in Woerden? Komt u bij ons langs in de Rijnstraat en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. 

 



Stella Fietsen huurt winkelruimte in het centrum Woerden
Geplaatst 31 augustus 2020

Per 1 september opent E-bikewinkel Stella Fietsen een testcenter in het voormalige Hema-pand op de kop van de Woerdense Voorstraat en Rijnstraat. Na ruim een jaar leegstand hebben wij voor onze opdrachtgever Stella Fietsen geënthousiasmeerd om zich toch in de binnenstad te vestigen, nadat zij zich van de Gemeente Woerden begin dit jaar niet mochten vestigen op bedrijventerrein Snel & Polanen. Dit heeft geleid tot een mooie langdurige overeenkomst voor de Voorstraat 2. Stella Fietsen is een mooi aanwinst voor het winkelbestand van Woerden en brengt aan de westzijde van het centrum nieuwe reuring te weeg. 

Sinds 2011 produceert en verkoopt Stella E-bikes onder haar eigen merknaam. Momenteel hebben zij meer dan 550 medewerkers en 47 winkels in de BeNeLux.
IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder in deze transactie geadviseerd. 
 




Twee kleinschalige bedrijfsunits op Bedrijventerrein Barwoutswaarder verhuurd
Geplaatst 5 augustus 2020

Eigenaar heeft het complex aan de Rietdekkersweg 6 te Woerden gerenoveerd en drie zelfstandige bedrijfsunit gerealiseerd. De eerste unit was tijdens de renovatie al verhuurd. De andere twee units zijn binnen 6 maanden na de renovatie verhuurd. IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder hierin geadviseerd.

De units zijn volledig zelfstandig en beschikken over eigen voorzieningen. Groene Hart Vloerdesign heeft de hoekunit, met ca. 73 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 57 m2 kantoorruimte op de verdieping, inmiddels betrokken. De unit aan de achterzijde, met ca. 36 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 57 m2 kantoorruimte op de verdieping, zal in gebruik worden genomen door Revenue Sales Support. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van diverse meubels v.v. een epoxy coating. 

Bent u op zoek naar een vergelijkbare locatie? Houdt u onze website in de gaten, want nieuwe kansen zullen volgen.
 





Kleinschalige bedrijfsunit in Kamerik verhuurd
Geplaatst 4 juni 2020

Op het kleinschalige bedrijventerrein Handel/Nijverheid in Kamerik is de bedrijfsunit aan de Molentocht 39 verhuurd.
De nieuwe huurder zal de unit gaan gebruiken voor het monteren en online verkopen van camper- en caravan accessoires.
Wij wensen de huurder veel succes met het uitbreiden van haar onderneming.

 





Winkelruimte aan de Hoge Rijndijk 3D te Woerden langjarig verhuurd
Geplaatst 20 mei 2020

De winkelruimte gelegen op een zichtlocatie langs de doorgaande weg Hoge Rijndijk is langjarig verhuurd aan een E-Bike Testcenter. De transactie is tot stand gebracht voordat het object op de markt beschikbaar kwam. Huurder is lange tijd op zoek geweest naar de meest geschikte locatie met de juiste bestemmingsdoeleinden voor haar activiteiten in de regio.
Zij hebben dit uiteindelijk aan de Hoge Rijndijk kunnen vinden.
 






Bedrijfsunit aan de Hoofdweg 177R Zegveld verkocht en vervolgens verhuurd
Geplaatst 11 mei 2020

De rustig gelegen bedrijfsunit tezamen met 2 parkeerplaatsen in een bedrijfsverzamelcomplex 't Zegsche Veld aan de doorgaande weg Hoofdweg tussen Zegveld en Woerden is verkocht aan een particuliere belegger. Vervolgens heeft IJsselstreek Zakelijk een geschikte huurder gevonden voor de aangekochte bedrijfsunit. De huurder zal zich bezighouden met het vervaardigen van aas voor de hengelsport.
Wij wensen de huurder veel zakelijk succes toe! 
 



 



Bedrijfsruimte aan de Stuartweg 15B te Vianen langjarig verhuurd
Geplaatst 30 april 2020

Aan de verbindingsweg Stuartweg tussen de bedrijventerreinen De Hagen en De Biezen in Vianen gelegen bedrijfsruimte is langjarig verhuurd aan LMT Langeslag Metaal Techniek. Langeslag zocht een nieuwe geschikte locatie voor haar werkzaamheden in de algemene metaaltechniek en voor het maken van producten met cnc freesmachines.

Wij wensen LMT Langeslag Metaal Techniek veel zakelijk succes toe op de nieuwe locatie.
IJsselstreek Zakelijk heeft de particuliere belegger als verhuurder in deze transactie geadviseerd.
 







Bedrijfsruimte met kantoor/showroomruimte aan de Elzenweg te Oudewater verkocht
Geplaatst 30 maart 2020

IJsselstreek Zakelijk heeft namens Caldic Ingredients Benelux BV het in 1995 gebouwde bedrijfspand in 2 bouwlagen gelegen op bedrijventerrein "Tappersheul" aan de Elzenweg 5 te Oudewater verkocht aan J. van der Windt BV. Koper houdt zich o.a. bezig met projectbouw, verbouw en restauratie van woningen, monumenten en bedrijfspanden. Koper is geadviseerd door SVC Vastgoed Expertise.
Wij wensen J. van der Windt BV veel zakelijk succes toe. 
 






Monumentale kantoorruimte aan de Oostdam 9 te Woerden verhuurd
Geplaatst 18 maart 2020

De statige kantoorvilla uit het begin van de 20e eeuw is uniek gelegen op een zeer bijzondere locatie in het stadshart van Woerden. Enerzijds ligt de villa vrijwel aan de Oude Rijn en Singel, anderzijds aan het bekende Exercitieterrein. Het NS station bevindt zich op steenworp afstand en het object beschikt op eigen terrein over 6 parkeerplaatsen. Het gemeente monument beschikt over diverse authentieke stijlkenmerken zoals een kamer en suite, houtsnijwerk ornamenten en marmeren schouwen. 

Wij wensen de nieuwe huurder veel succes toe op deze prachtige locatie!

 




 

Kantoorruimte op de tweede verdieping aan de Pompmolenlaan 9 te Woerden langjarig verhuurd
Geplaatst 16 maart 2020


Op de tweede verdieping aan de Pompmolenlaan 9 is ca. 390 m² kanto
orruimte verhuurd aan de Praktische GGZ. Het object is zichtbaar vanaf de doorgaande weg Wulverhorstbaan. Het kantoorobject is opgetrokken in drie bouwlagen op een riante kavel met ruime parkeergelegenheid. 

De Praktische GGZ zocht ter uitbreiding van haar diensten een geschikte locatie om in samenwerking met de gemeente Woerden cliënten uit Woerden en omstreken te kunnen bedienen. Zij richten zich voornamelijk op het voorkomen, behandelen en genezen van psychische aandoeningen.

Nadat verhuurder aanpassingen op de verdieping voor huurder heeft uitgevoerd, zal De Praktische GGZ in de zomer van 2020 haar volledige intrek nemen op de verdieping. Wij wensen haar veel succes op deze nieuwe locatie.
 






Monumentale kantoorruimte aan de Westdam 3L verhuurd

Geplaatst 14 februari 2020

In het centrum van Woerden, met zicht op de Haven, gelegen monumentaal kantoorverzamelgebouw in drie bouwlagen en parkeergelegenheid is kantoorruimte op de tweede verdieping verhuurd. Het betreft het voormalige stadhuis dat inpandig aan de moderne eisen voldoet.

De nieuwe huurder is een vakbond. Zij zochten een geschikte locatie ter uitbreiding van hun werkzaamheden.

De vakbond houdt zich voornamelijk bezig met het behartigen van de maatschappelijke belangen van hun leden.
Wij wensen de vakbond veel succes toe op deze prachtige locatie.
 






Bedrijfsunit aan de Kuipersweg 2G te Woerden verhuurd
Geplaatst 12 februari 2020
 

De nette bedrijfsunit (bouwjaar 2003) met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoor-showroomruimte op de verdieping gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein "Barwoutswaarder" is langjarig verhuurd. 

Op deze locatie zal de heer Biekram zich gaan vestigen met zijn nieuwe bedrijf Foodnest B.V.
Foodnest B.V. zal zich voornamelijk bezighouden met het in- en exporteren van voedingswaren en dranken.

Wij wensen de heer Biekram veel zakelijk succes toe.

 





 

Kantoor-/praktijkruimte met monumentale uitstraling aan de Peperstraat 25 te Wijk bij Duurstede langjarig verhuurd

Geplaatst 17 januari 2020
 

In de oostelijke aanloopstraat van het centrum van Wijk bij Duurstede bevindt zich de karakteristieke kantoor-/praktijkruimte met monumentale uitstraling. Als stijlkenmerken zijn o.a. houten vloeren, 2 marmeren schouwen, een plafond met houtsnijwerk en houten lambriseringen aanwezig. Via de ommuurde tuin aan de achterzijde van het gebouw komt men uit in de Klooster Leuterstraat.

 

De Peperstraat 25 is langjarig verhuurd aan Bongers Advocatuur & Mediation.
Bongers houdt zich bezig met alle zaken die vallen onder het personen- en familierecht.
Wij wensen Bongers Advocatuur & Mediation veel zakelijk succes toe.

 


 



Bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de Leidsestraatweg 209-215 te Woerden langjarig verhuurd

Geplaatst 28 november 2019


De Leidsestraatweg is aan de rand  van de woonwijk het Schilderskwartier gelegen en grenst aan de noordzijde van de Oude Rijn en de Pannenbakkerij.

Het solitair gelegen bedrijfscomplex met no-nonsens uitstraling is langjarig verhuurd aan de maatschappelijke organisatie Stichting de Terugwinning. Huurder zal het gehuurde aanpassen aan haar wensen, passend bij haar bedrijfsactiviteiten. 

Stichting de Terugwinning herstelt fietsen voor kinderen die in armoede leven en voor vluchtelingenwerk ondersteuning. Wij wensen Stichting de Terugwinning veel succes met het terugwinnen van sociaal en maatschappelijk kapitaal.
 


 




Bedrijfsruimte met buitenterrein aan de Pottenbakkersweg 1 in Woerden verhuurd
Geplaatst 20 januari 2019

De op het bedrijventerrein “Barwoutswaarder” gelegen bedrijfsruimte met kantoorruimte in twee bouwlagen plus afgesloten buitenterrein is langjarig verhuurd. Het object bevindt zich op een herkenbare hoek met de Gildenweg. 

Na een zoektocht van ca. 5 jaar en de verplichte vergunningprocedure voor het gebruik van de bedrijfsruimte voor sport, training en coaching, zal vanaf november Fast Forward Sports zich vestigen aan de Pottenbakkersweg 1. Zij geven van jong tot oud Freerun & Parkour, Bootcamp en Personal Training lessen. De bedrijfsruimte is door Fast Forward Sports verbouwt tot een complete trainingsparcours.
 


 



Molenstraat 1C in Woerden langjarig verhuurd

De kantoor(winkel-)ruimte is om de hoek van het Kerkplein en parallel aan de Havenstraat gelegen. In de Molenstraat zijn voornamelijk (consumentverzorgende-) dienstverleners gevestigd. Uniek aan het object is de frontbreedte van circa 10 meter.

De kantoor(winkel-)ruimte is langjarig verhuurd aan Weyond B.V. Zij is gespecialiseerd in strategische advisering en op dit moment gehuisvest in hartje Utrecht-stad. Weyond B.V. was op zoek naar nieuwe locatie buiten de "standaard" bedrijventerreinen in een levendige omgeving met een betere bereikbaarheid in het midden van het land met zowel openbaar- als eigen vervoer. Woerden past uitstekend binnen dit zoekprofiel en de ruimte kantoor(winkel-)ruimte aan de Molenstraat kon met enkele aanpassingen geschikt worden gemaakt voor het beoogde gebruikt.

Verhuurder heeft namens huurder het casco van de ruimten in orde gemaakt door o.a. de wanden te stucen, toilet ruimten opnieuw te tegelen en de aansluitingen voor een keuken te verplaatsen. Huurder zal de ruimte afbouwen met de voor haar huurdersspecifieke voorzieningen. 

 


 



Kantoorpand aan de Vijzelmolenlaan 8A langjarig verhuurd

Kuipers Food Processing Macherinery voorheen gehuisvest in Harmelen is overgegaan naar een andere eigenaar. In september 2019 is de kantoor-tak van de onderneming verhuisd naar de Woerden. Aan de Vijzelmolenlaan huren zij langjarig circa 546 m2 kantoorruimte in twee bouwlagen tezamen met 12 parkeerplaatsen. 

 


 



Solitair kantoorpand Pelmolenlaan 19 in Woerden verkocht

Op bedrijventerrein Middelland-Zuid is het representatieve kantoorpand in twee bouwlagen verkocht. 
Nog voordat wij met de openbare marketing waren begonnen vonden wij twee gegadigden. Na een inschrijving is het pand gegund aan een belegger t.b.v. haar onderneming E-Linked uit IJsselstein. Het kantoorobject heeft een nette uitstraling en beschikt over een goede parkeernorm.

 


 



Binnen een maand Business Unit in solitair kantoorgebouw verhuurd


Op de tweede verdieping van het solitaire kantoorgebouw aan de Helsinkilaan 6 is een hoogwaardige en representatieve businessunit van circa 23 m2 verhuurd.

De begane grond is verhuurd aan Uniglobe Travel en de eerste verdieping is verhuurd aan D.G. Groep. Op de tweede verdieping zijn Tempo Team, Bocavista en La Gro advocaten op dit moment gehuisvest. Bocavista en La Gro verlaten eind dit jaar het kantoorgebouw vanwege een wijzigende organisatiestructuur en vernieuwde visie. Vanwege dit vertrek komen er vier business units beschikbaar. Binnen een maand  is de eerste businessunit verhuurd aan Chris Schippers Software Development.

IJsselstreek Zakelijk wenst Chris Schippers Software Development veel zakelijk succes toe aan de Helsinkilaan.

Helsinkilaan 6 is op een zichtlocatie in het woongebied Snel en Polanen gelegen op loopafstand van het NS-station Woerden en op enkel autominuten vanaf de Rijksweg A12. Het kantoorpand is solitair en riant op de kavel gezet. De business units zijn voorzien van moderne voorzieningen en uitstekende gezamenlijke faciliteiten.

 

 




Afgelopen zomer hebben drie transacties aan de Botnische Golf plaatsgevonden

Op de tweede verdieping aan de Botnische Golf 9A zijn in drie maanden tijd drie kantoorunits verhuurd. 
De units ter grootte van 53, 53 en 65 m2 zijn door drie verschillende partijen in gebruik genomen. Het object is op een zichtlocatie vanaf de toegangsweg tot de Rijksweg A12 gelegen.

Op de tweede verdieping is circa 649 mcasco kantoorruimte beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neemt u telefonisch contact met ons op en wij bespreken deze graag met u. 

Verhuurder is in deze transacties geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting.

 

 




Bedrijfsobject aan de Bierbrouwersweg 25 langjarig verhuurd

Het bedrijfsobject met buitenterrein aan de Bierbrouwersweg 25 op bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden is langjarig verhuurd aan Van Dam Natuursteen.
Van Dam Natuursteen verhuist in oktober van de Hoge Rijndijk naar haar nieuwe locatie. De locatie biedt de potentie om haar (groot)handel in monumenten, urnen en natuursteen alsmede natuursteenproducten t.b.v. de bouw een nieuwe impuls te geven. 


 

 




La Bella Apparenza vestigt zich aan de Trasmolenlaan 8D

Beautycenter La Bella Apparenza is per 1 oktober gehuisvest aan de Trasmolenlaan 8D. De circa 192 m2 kantoor-showroomruimte op de eerste verdieping is omgetoverd tot een beautycenter. U kan hier terecht voor diverse disciplines op het gebied van uiterlijke verzorging.

 

 




Kantoorruimte aan de Houttuinlaan 4 verhuurd


Op de begane grond aan de Houttuinlaan 4 is circa 207 m2 langjarig verhuurd aan PCS B.V. 
PCS is een opleidingsinstituut voor de farmaceutische en medische hulpmiddelindustrie. Zij ondersteunen enkele van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld met GMP & GDP-implementatie.

In het verzamelgebouw is nog één kantoorkamer beschikbaar voor de verhuur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u telefonisch contact met ons op.
 

 




Bedrijfspand op bedrijventerrein Lage Weide langjarig verhuurd


Otto Hahnweg 26 te Utrecht is langjarig verhuurd aan Bonarius. Het bedrijfspand betreft circa 760 m2 bedrijfsruimte tezamen met 248 m2 en 11 parkeerplaatsen. 
 

Bonarius is een middelgroot familiebedrijf met 300 medewerkers voor de installatie van verwarmingsapparatuur, luchtbehandelingsapparatuur en sanitair, loodgieters- en fitterswerk. In Utrecht zal Bonarius Techniek zich vestigen. Zij verzorgt het ontwerp en de uitvoering van de installatietechniek voor grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

 





Fruit Company heeft 5 juni haar deuren geopend aan de Rijnstraat 69

Geplaatst 22 augustus 2019

De voormalige winkelruimte van de Rijn Apotheek is in het tweede kwartaal van dit jaar verhuurd aan de Goudreinet. De Goudreinet was lange tijd gevestigd aan de overzijde, Rijnstraat 42. De Goudreinet heeft met de opening van het nieuwe pand tevens haar naam veranderd in Fruit Company. Het winkelpand is flink verbouwd om de groentewinkel te kunnen openen. De nieuwe winkel is moderner en het assortiment is uitgebreid met o.a. salades, nootjes en zuidvruchten.

 







VKP Beveiliging Woerden koopt bedrijfspand in Woerden

Geplaatst 15 april 2019
 

Nadat het bedrijfspand 'te huur' werd aangeboden, is het bedrijfspand begin april getransporteerd en daarmee van eigenaar gewisseld. VKP Beveiliging zal , na de verbouwing van de kantoorruimte en entresol, rond september dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie. De voormalige eigenaar Groenendijk Bedrijfskleding zal tijdelijk de bedrijfsruimte blijven gebruiken. VKP Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren van beveiligingstechniek.

Het bedrijfspand is gelegen nabij de entree tot het bedrijventerrein Snel & Polanen aan de Golf van Biskaje 2. Het betreft circa 285 m2 bedrijfsruimte met circa 336 m2 entresol en circa 243 m2 kantoorruimte in twee bouwlagen.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand voor uw onderneming? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 





 

Internationaal bedrijf vestigt zich in Woerden
Geplaatst 11 april 2019


Nog voordat het object formeel op de markt was, had IJsselstreek Zakelijk de meest geschikte kandidaat voor de Straat van Gibraltar 6 gevonden. IJsselstreek Zakelijk heeft voor haar opdrachtgever M7 Real Estate een langjarige huurovereenkomst gesloten met Makita Nederland voor de bedrijfs-/showroomruimte aan de Straat van Gibraltar. 

Makita Nederland is een internationale onderneming en het adres voor professioneel handgereedschap in bouw, industrie, tuin, schoonmaak en meer.

Zij was op zoek naar een locatie voor uitbreiding van haar huidige locatie in Eindhoven. Aan de Straat van Gibraltar zal een showroom, reparatie- en kenniscentrum worden gecreëerd. 

 




Bedrijfsunit aan de Leidekkersweg 20 verhuurd
Geplaatst 10 april 2019


De bedrijfsunit aan de Leidekkersweg 20 is sinds begin deze maand verhuurd aan Huis en Tuin Steigerhout. Huis en Tuin Steigerhout is een webshop voor steigerhout meubelen. Aan de Leidekkersweg zullen zij haar producten tentoonstellen en opslaan. De producten worden via internet besteld en vervolgens thuis bezorgd. Op locatie kunt u de meubelen in het echt bekijken, proef-zitten en de kwaliteit voelen.

De bedrijfsunit betreft twee bouwlagen met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. De unit is goed onderhouden en netjes afgewerkt.
 






Apeldoornse onderneming heeft haar tweede vestiging geopend in het midden van het land

Geplaatst 20 maart 2019
 

Meeesters in IT, detacheerder van IT-professionals, breidt haar bedrijfsactiviteiten uit naar het midden van het land. Vanaf begin 2019 huren zij ruim 200 m2 kantoorruimte aan de Botnische Golf in Woerden. De kantoorruimte is door Meeesters in IT geheel verbouwd en naar eigen wensen ingedeeld en vormgegeven. De locatie biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van bijeenkomsten voor de onderneming.

De transactie is in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting tot stand gekomen.

 





Bedrijfsunit aan de Grote Wade 68 in Nieuwegein verkocht

Geplaatst 18 maart 2019
 

In het bedrijfsverzamelcomplex 'de Grote Wade' op bedrijventerrein "Laagraven-Liesbosch" gelegen bedrijfsunit is verkocht aan een particuliere belegger. De unit betreft een zogeheten fifty/fifty-unit met bedrijfsruimte op de begane grond met gelijkwaardig hoeveelheid kantoorruimte op de verdieping.

Bent u op zoek naar een vergelijkbare bedrijfsunit voor uw onderneming of privé opslag? Neemt u eens telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag verder! 
 


 



Winkelruimte in de Voorstaat verhuurd

Geplaatst 4  januari 2019
 

Begin dit jaar opent Things een boetiek aan de Voorstraat 62 te Woerden. De winkel met dameskleding en -accessoires heeft al vestigingen in Rotterdam Alexandrium, Waddinxveen en Berkel en Rodenrijs.

Bij Thing’s is dameskleding te vinden van Nederlands, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse merken. De kleding is ook verkrijgbaar in grotere maten, want de collectie loopt tot en met maat 48. Verder bestaat het assortiment uit schoenen, leren tassen, riemen, hoeden, sjaals, kettingen, horloges en portemonnees.
 




De Meern, Veldzigt 
Geplaatst 4  januari 2019 


Veldzigt 18 op bedrijventerrein Oudenrijn gelegen is eind december 2018 verkocht aan een particuliere belegger. Het object bestaat uit bedrijfsruimte met kantoorruimte in twee bouwlagen dat in de jaren ’90 is gebouwd en is sinds 2004 verhuurt aan Croon Elektrotechniek.
 





Woerden Pelmolenlaan 13 verkocht

Geplaatst 30 november 2018

Pelmolenlaan 13 betreft een solitair bedrijfspand met bedrijfsruimte, kantoorruimte in twee bouwlagen en onbebouwd terreindeel t.b.v. uitbreiding. Een leuk feitje, vanaf boven heeft het object een vorm van een spons. DeJo Schoonmaakorganisatie is vanaf de nieuwbouw eigenaar/gebruiker geweest van het object. Na de overname door Schoonmaakorganisatie Beerco is het object sinds maart van dit jaar beschikbaar gekomen. Een unieke mogelijkheid om een solitair bedrijfspand op een ruime kavel met eigen identiteit te kunnen kopen. Door de ruime kavel is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is er zelfs een mogelijkheid om aan de zuidzijde uit te breiden.

Ontwerp en reclamebureau Studio Campo aan de Havenstraat in Woerden is de gelukkige nieuwe eigenaar van het object. Wij willen het team hartelijk feliciteren en veel geluk wensen in het nieuwe kantoor.
 



Kindercentrum de Verborgen Schat gaat uitbreiden
Geplaatst 26 november 2018
 

Kindercentrum de Verborgen Schat is sinds februari 2016 gevestigd op de begane grond aan de Trasmolenlaan 2 te Woerden. Door toenemende vraag naar opvang voor kinderen, is uitbreiding in hetzelfde gebouw een mooie kans. Kindercentrum de Verborgen Schat grijpt deze kans met beide handen aan en huren vanaf november 2018 tevens de verdieping. Er is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor in totaal circa 265 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte. Het kindercentrum kan weer een hoop nieuwe aanvragen gaan beantwoorden.

De verdieping aan de Trasmolenlaan 2 heeft langere tijd te huur gestaan. Door het gebruik van de begane grond door een maatschappelijke dienstverlener, was het een grote uitdaging om een branche genoot voor de verdieping te vinden. Een zakelijk dienstverlener was niet voor de hand liggend boven een kindercentrum. Het selecteren van doelgroepen was bij dit object des te belangrijker. Kindercentrum de Verborgen Schat is en was de meest gerede huurder. Wij zijn daarom ook blij dat zij deze kans hebben gegrepen.
 





Solitair kantoorobject in Woerden verkocht

Geplaatst 16 november 2018
 

Het solitaire kantoorobject aan de Pompmolenlaan 7 is begin deze maand verkocht. Het betreft circa 1.144 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte kantoorruimte op een kavel circa 1.780 m2. De nieuwe eigenaar zal het object deels zelf gaan gebruiken. Voor de verhuur is circa 740 mbeschikbaar. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons op.
 















 









 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring