Terug naar de resultaten
Gessel 30 in De Meern 3454 MZ

Gessel 30

3454 MZ De Meern
Huurprijs € 925,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsunit
Gessel 30
3454 MZ De Meern

Op het bedrijventerrein “Oudenrijn” gelegen bedrijfsunit welke in 2011 is gebouwd.

Door de ligging nabij het knooppunt Oudenrijn is de bereikbaarheid per (vracht-)auto bijzonder goed te noemen. Via de Rijksweg A2 en A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. Tevens worden er goede...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 107 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsunit
Gessel 30
3454 MZ De Meern

Op het bedrijventerrein “Oudenrijn” gelegen bedrijfsunit welke in 2011 is gebouwd.

Door de ligging nabij het knooppunt Oudenrijn is de bereikbaarheid per (vracht-)auto bijzonder goed te noemen. Via de Rijksweg A2 en A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. Tevens worden er goede spitsbusverbindingen onderhouden met Utrecht CS. In het noordwestelijke deel van het bedrijventerrein is een HOV-knooppunt gerealiseerd.

De kleinschalige bedrijfsunit maakt deel uit van de 1e fase van de uitbreiding van het bedrijfsverzamelcomplex “Torenzicht”, waar meerdere hoogwaardige showroomruimten zijn gerealiseerd alsmede diverse kleinschalige bedrijfsunits met kantoor/showroom op de verdieping.
Het complex biedt een uitstekende gelegenheid aan ondernemingen die zich op een prominente en goed bereikbare locatie willen vestigen.

Het bedrijventerrein Oudenrijn is in totaal 74 hectare groot. Het heeft een gemengd karakter met bedrijven uit de sectoren handel, transport en industrie. In het zuidelijke deel (langs de A12) zijn solitaire kantoorpanden gevestigd.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals BASF, DDM, Matex deuren, kraanverhuur van der Tol, diverse autodealerbedrijven en kantorengebruikers zoals Mediq, Syntrus Achmea en Albron gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte beschikbaar:
Gessel 30
• circa 55 m² bedrijfsruimte
• circa 52 m2 entresolvloer


Omschrijving bedrijfsunit
De bedrijfsunit is circa 10,1 meter diep en circa 5,5 meter breed en is toegankelijk middels de handmatige bedienbare overheaddeur of loopdeur. De unit beschikt over een houten entresolvloer, welke over de gehele breedte en diepte van de unit strekt. De begane grond heeft een vrije hoogte van circa 4,8 meter en circa 3,5 meter op de entresolvloer.

De houten entresolvloer is relatief eenvoudig geschikt te maken als kantoor-/showroomruimte en kan momenteel worden gebruikt als opslag.

Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met tenminste de navolgende voorzieningen:

Voorzieningen
• vrije hoogte begane grond circa 4,8 meter en circa 3,5 meter op entresolvloer
• draagvermogen begane grond betonvloer circa 1.500 kg per m²
• houten entresolvloer met 500 kg/m² draagvermogen
• 1 handmatig bedienbare overheaddeur van circa 3,4 meter breed en 4,3 meter hoog
• separate loopdeur
• venster v.v. te openen ramen op entresolvloer
• brandslanghaspel
• toilet
• Verwarming d.m.v. heater
• CV-installatie

Thans ter overname: diverse specifieke voorzieningen t.b.v. voedselbereiding.


Algemene informatie object

Parkeren
2 parkeerplaatsen voor de unit.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerrein Oudenrijn heeft de locatie de bestemming bedrijventerrein. Daarmee zijn de gronden bestemd voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.1, aan de bedrijfsactiviteiten ondergeschikt en daarmee samenhangende kantoorruimte, detailhandel als nevenactiviteit en gerelateerd of ondersteunend aan de hoofdactiviteit in het betreffende bedrijf, en webwinkels. Het object bevindt zich in een gezoneerd industrieterrein o.g.v. de Wet Geluidhinder.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 925,- per maand, vrij van BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de levering van gas, water en elektra, alsmede aantoonbare jaarlijkse controle en onderhoud van alle aanwezige installaties voor haar rekening laat uitvoeren, dan is alleen de bijdrage aan de vereniging van eigenaars verschuldigd, en is geen voorschot bijkomende leveringen en diensten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende periode van 5 jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Betalingen
Huur en servicekosten per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2015.

Aanvaarding
Per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 925,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 107 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 480 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Oppervlakte
107 m²
Vrije hoogte
480 cm
Vrije overspanning
5 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring