Proactief en resultaatgericht

Zakelijk onroerend goed vraagt om gespecialiseerde adviseurs en bemiddelaars. IJsselstreek Zakelijk heeft die expertise in huis. Met onze kennis en ervaring, toegespitst op de regio, kunnen wij snel reageren op ontwikkelingen in de markt. Ons dienstenpakket beslaat alle aspecten van bedrijfsmatig vastgoed. We brengen vraag en aanbod, van zowel huur als koop, met elkaar in contact. Daartoe starten we een intensief begeleidingstraject op, waarbij we u ook van dienst kunnen zijn met taxaties, advisering en advies over sale & leaseback.
Omdat we graag voor onze klanten tot het uiterste gaan, ondersteunen we u ook bij het opstellen van een contract of overeenkomst, een analyse van uw beleggingsportefeuille, een risico-inventarisatie of een verhuisanalyse. IJsselstreek Zakelijk is in die zin als een kameleon die de door u gewenste gedaante aanneemt: bemiddelaar, adviseur, sparringpartner of alles ineen. Betrokken bij het resultaat en altijd gericht op de beste deal.


Waarom IJsselstreek Zakelijk?
  • Grote regionale speler met lokale focus via vestigingen en samenwerkingsverbanden in De Meern, IJsselstein, Montfoort, Vianen, Wijk bij Duurstede en Woerden.
  • Compleet dienstenpakket bedrijfsmatig vastgoed
  • Allround team van gespecialiseerde collega’s
  • Proactieve en resultaatgerichte houding
  • Sparringpartner met oog voor samenwerking
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring