Nieuws

IJsselstreek Zakelijk spin in het Woerdense web.
Geplaatst op: 3 april 2020
In de Woerden special van Utrecht Business staat een interview met het team van IJsselstreek Zakelijk. Meer weten over de marktontwikkelingen? Lees dan het artikel.
Energienota hoger door warmtepomp en laadpaal
Geplaatst op: 26 februari 2020
Wie betaalt de rekening voor de investeringen in het energienet?
Basistheorie vastgoeddeskundige
Geplaatst op: 2 januari 2020
Loretta Hoek heeft de basistheorie diploma vastgoeddeskundige behaald.
Uitbreiding van ons team
Geplaatst op: 19 november 2019
Alex de Zwart versterkt ons team als Assistent Makelaar
Effect van stikstofbeleid op commercieel vastgoed
Geplaatst op: 7 november 2019
Wat zijn de effecten van het stikstofbeleid voor de vastgoedbeleggers?
Strijd om winkels buiten het stadshart
Geplaatst op: 22 augustus 2019
Gemeenten zijn bang voor doodse straten, lees meer in het artikel uit het Financieel Dagblad
Voorzieningen flexkantoren
Geplaatst op: 24 juli 2019
Zijn de extra voorzieningen die getroffen worden in flexkantoren, zoals gratis eten en drinken doorslaggevend om een huurcontract op te zeggen of te verlengen? Lees verder wat belangrijke zaken zijn voor een huurder. 
Marktverslag Woerden 2018
Geplaatst op: 21 mei 2019
In en rondom Woerden zijn de transacties en ontwikkelingen in beeld gebracht voor commercieel vastgoed. Lees meer over de opname van bedrijfsruimte, showrooms en kantoren, beleggingen en de huidige vraag en huurprijzen in het marktverslag van 2018. 
WOZ-waarde bedrijfspand
Geplaatst op: 24 april 2019
Hoeveel kunt u afschrijven? Als eigenaar van een bedrijfspand heeft u onlangs uw WOZ-beschikking voor 2019 ontvangen. De WOZ-waarde van uw bedrijfspand is bepalend voor tal van heffingen. Met ingang van dit jaar is de WOZ-waarde voor bv's echter nog belangrijker geworden als gevolg van een wijziging van de regels inzake afschrijving. Bezwaar maken kan lonen!
Moeiteloos meedraaien in de top van de makelaarswereld
Geplaatst op: 8 april 2019
IJsselstreek Zakelijk vaart al 12,5 jaar eigen koers. IJsselstreek Zakelijk draait dit jaar al 12,5 jaar mee in de “eredivisie” van de makelaars in bedrijfsmatig vastgoed; het behoort tot de grootste makelaarskantoren wat betreft transacties. Op de vraag waar dat precies aan ligt, antwoordt eigenaar Erik de Jager: ‘Blijkbaar doen we toch iets wat niet zo vanzelfsprekend is.’
Verplichting energielabel C voor kantoorgebouwen
Geplaatst op: 28 maart 2018
Vanaf 1 januari 2023 is een geldig energielabel met een energie-index 1,3 of hoger verplicht voor kantoorgebouwen met een oppervlakte van meer dan 100 m2. Een energie-index van 1,3 staat gelijk aan het huidige energielabel C. Als het kantoorgebouw per 1 januari 2023 niet ten minste een energielabel C heeft, dan is het niet meer toegestaan om het pand als kantoor te gebruiken.
Huurprijsaanpassingen berekenen
Geplaatst op: 7 maart 2019
Jaarlijks wordt de huurprijs van bedrijfsmatig vastgoed aangepast op basis van de consumentenprijsindex (CPI) van het CBS. Lees meer over hoe u zelf uw huurprijsaanpassingen kunt berekenen voor uw bedrijfspand.
Vastgoedmarkt: Vanaf 2020 worden laadpalen verplicht
Geplaatst op: 1 februari 2019
Belangrijk bericht vanuit Vastgoedmarkt; Vanaf 2020 laadpalen verplicht worden gesteld bij nieuwe en gerenoveerde bedrijfspanden met meer dan tien parkeerplekken. Lees meer over de besluitvorming van het Europese Parlement.
Record aantal beleggingen in 2018
Geplaatst op: 30 november 2018
Het beleggingsvolume is hoog in 2018. Het beleggingstotaal over de eerste zes maanden van 2018 bedroeg 11,5 miljard euro. Daarbij waren woningen favoriet en is voor circa â‚ 2,9 miljard aan kantoorbeleggingen en circa‚ 2,5 miljard aan beleggingen in bedrijfsruimte geregistreerd (bron: Vastgoedmarkt).
IJsselstreek Zakelijk nadert 12,5 jarig jubileum
Geplaatst op: 19 november 2018
1 april 2006 was de dag dat Erik de Jager de stoute schoenen aantrok om IJsselstreek Zakelijk, makelaars in bedrijfsmatig vastgoed op te richten. Vanuit het torentje aan de Haven 1 in Woerden startte Erik als vliegende keep tussen de verschillende IJsselstreek vestigingen (Woerden, Alphen aan de Rijn, Montfoort, Nieuwegein, IJsselstein en Wijk bij Duurstede).  Met zijn visie “regionale speler met locale focus” is Erik uitgegroeid tot een autoriteit binnen het werkgebied.