Update Nieuwbouwproject De Genie

De eerst contouren van de units zijn te zien. Nadat de heipalen zijn geslagen is de bekisting geplaatst en is het beton voor de balkfundering gestort.
De hoofd nuts-aansluitingen zijn per unit aangelegd en de eerste leidingen voor de riolering zijn aanwezig.

De bouw van het nieuwbouw complex ‘De Genie’ van start

De eerste heipalen zijn geslagen en de bouw van ‘De Genie’ is daarmee officieel van gestart gegaan.
De 11 nieuw te realiseren bedrijfsunits zijn allemaal verkocht en zullen naar verwachting in het vierde kwartaal worden opgeleverd.

Wij zullen u via onze website op de hoogte houden van de voortgang.

Showroomruimte aan de Industrieweg 11 langjarig verhuurd

De showroomruimte is circa 332 m2 en op de verdieping gelegen. Steigerhout Roosendaal heeft de showroomruimte langjarig gehuurd. Zij zullen hier haar steigerhouten meubels en aanverwante artikelen tentoonstellen en op bestelling leveren. Op dit moment zijn zij gevestigd in Roosendaal, maar zullen tevens in Woerden van star

Verplichting energielabel C voor kantoorgebouwen

Vanaf 1 januari 2023 is een geldig energielabel met een energie-index 1,3 of hoger verplicht voor kantoorgebouwen met een oppervlakte van meer dan 100 m2. Een energie-index van 1,3 staat gelijk aan het huidige energielabel C. Als het kantoorgebouw per 1 januari 2023 niet ten minste een energielabel C heeft, dan is het niet meer toegestaan om het pand als kantoor te gebruiken.

Stadsvilla aan de Muntstraat 42 in Wijk bij Duurstede verkocht

Midden in het historische centrum van Wijk bij Duurstede staat deze stadsvilla met een vloeroppervlakte van circa 508 m2 op een kavel van circa 987 m2. De stadsvilla beschikt over een
riante achtertuin van circa 660 m² met optimale privacy en zonnige ligging.

Omstreeks 1645 is deze prachtige villa gesticht als ‘Huis Amstelwijk’. De historie van de twéébeukige woning is te herkennen aan de originele en robuuste materialen zoals die in die tijd
werden gebruikt. In 2000 is de villa getransformeerd tot het stadmuseum van Wijk bij Duurstede met uitvoerige renovatie en naast de villa een nieuwe ontvangsthal.

De stadsvilla is gekocht door een particulier en zal gebruikt worden als woning.

Verkoper is in deze transactie geadviseerd door Entree Makelaars in samenwerking met IJsselstreek Zakelijk.

Verkoop nieuwbouw project “De Genie” Woerden van start

Op het hoekperceel Industrieweg-Edisonweg te Woerden start Tromp’s Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij BV binnenkort met de bouw van het hoogwaardige project “De Genie”. Het bedrijfsverzamelgebouw met kleinschalige units in twee bouwlagen heeft een sterk klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins. Het complex zal worden opgetrokken met stenen gevels, de toegepaste materialen zijn degelijk en vragen weinig onderhoud.

Bedrijfsunit aan het Kattegat 8D te Woerden binnen één maand verkocht

Dat er veel animo is voor midden- tot kleinschalige bedrijfsunits in de koopsfeer in Woerden, blijkt wel uit het feit dat er voor het Kattegat 8D binnen drie dagen een kandidaat was en de koopovereenkomst binnen één maand is getekend.

Het object heeft circa 193 m2 bedrijfsruimte en circa 185 m2 (inbouw-) kantoorruimte met 3 parkeerplaatsen. De koper zal met haar bedrijf Colour4Kids de bedrijfsruimte gaan gebruiken.