Ambitieus team

Je kunt ambities hebben die tot in de hemel reiken, uiteindelijk zijn het de mensen die ze moeten verwezenlijken. IJsselstreek Zakelijk heeft in de loop der jaren een allround professioneel team opgebouwd, waarbij iedereen zijn eigen expertise heeft ontwikkeld. Daarbij hebben we kwaliteit hoog in ons vaandel. Zo zijn al onze makelaars en taxateurs gecertificeerd bij VastgoedCert en NRVT. Wij stellen ons hier alvast graag aan u voor, als een eerste kennismaking waaraan we graag een persoonlijk vervolg geven. 

IJsselstreek Zakelijk BV, makelaars in bedrijfsmatig vastgoed

Erik de Jager
Erik de Jager
Makelaar & taxateur, directeur
Specialismen: industrieel- en logistiek onroerend goed, bodemverontreiniging, aanhuur en aankoop, herbouwwaarde- en WOZ-taxaties.
Beëdigd makelaar-taxateur bedrijfsmatig vastgoed, examinator Wonen/MKB en vakgroep Bedrijfsmatig Vastgoed bij SVM-Nivo, ingeschreven bij Stichting VastgoedCert met certificaatnummer B1601.441 en ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed met registratienummer RT618683150.
Loretta Hoek
Loretta Hoek
Junior Makelaar
Afgestudeerd op Business Management aan de IVA in Driebergen, richting commercieel adviseur, afstudeerscriptie in commercieel vastgoed.
Loretta is momenteel bezig met de opleiding basistheorie vastgoed en is inmiddels in het bezit van diverse certificaten.
Mirjam Buitendam
Mirjam Buitendam
Commercieel marketing medewerker
Commercieel marketing medewerker