Transacties


Kantoorruimte aan de Houttuinlaan 4 verhuurd


Op de begane grond aan de Houttuinlaan 4 is circa 207 m2 langjarig verhuurd aan PCS B.V. 
PCS is een opleidingsinstituut voor de farmaceutische en medische hulpmiddelindustrie. Zij ondersteunen enkele van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld met GMP & GDP-implementatie.

In het verzamelgebouw is nog één kantoorkamer beschikbaar voor de verhuur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u telefonisch contact met ons op.
 

 
Bedrijfspand op bedrijventerrein Lage Weide langjarig verhuurd

Otto Hahnweg 26 te Utrecht is langjarig verhuurd aan Bonarius. Het bedrijfspand betreft circa 760 m2 bedrijfsruimte tezamen met 248 m2 en 11 parkeerplaatsen. 

Bonarius is een middelgroot familiebedrijf met 300 medewerkers voor de installatie van verwarmingsapparatuur, luchtbehandelingsapparatuur en sanitair, loodgieters- en fitterswerk. In Utrecht zal Bonarius Techniek zich vestigen. Zij verzorgt het ontwerp en de uitvoering van de installatietechniek voor grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder in deze geadviseerd.

 

Fruit Company heeft 5 juni haar deuren geopend aan de Rijnstraat 69

Geplaatst 22 augustus 2019

De voormalige winkelruimte van de Rijn Apotheek is in het tweede kwartaal van dit jaar verhuurd aan de Goudreinet. De Goudreinet was lange tijd gevestigd aan de overzijde, Rijnstraat 42. De Goudreinet heeft met de opening van het nieuwe pand tevens haar naam veranderd in Fruit Company. Het winkelpand is flink verbouwd om de groentewinkel te kunnen openen. De nieuwe winkel is moderner en het assortiment is uitgebreid met o.a. salades, nootjes en zuidvruchten.

Verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk. 
 VKP Beveiliging Woerden koopt bedrijfspand in Woerden

Geplaatst 15 april 2019

Nadat het bedrijfspand 'te huur' werd aangeboden, is het bedrijfspand begin april getransporteerd en daarmee van eigenaar gewisseld. VKP Beveiliging zal , na de verbouwing van de kantoorruimte en entresol, rond september dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie. De voormalige eigenaar Groenendijk Bedrijfskleding zal tijdelijk de bedrijfsruimte blijven gebruiken. VKP Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren van beveiligingstechniek.

Het bedrijfspand is gelegen nabij de entree tot het bedrijventerrein Snel & Polanen aan de Golf van Biskaje 2. Het betreft circa 285 m2 bedrijfsruimte met circa 336 m2 entresol en circa 243 m2 kantoorruimte in twee bouwlagen.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand voor uw onderneming? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

 

Internationaal bedrijf vestigt zich in Woerden
Geplaatst 11 april 2019


Nog voordat het object formeel op de markt was, had IJsselstreek Zakelijk de meest geschikte kandidaat voor de Straat van Gibraltar 6 gevonden. IJsselstreek Zakelijk heeft voor haar opdrachtgever M7 Real Estate een langjarige huurovereenkomst gesloten met Makita Nederland voor de bedrijfs-/showroomruimte aan de Straat van Gibraltar. 

Makita Nederland is een internationale onderneming en het adres voor professioneel handgereedschap in bouw, industrie, tuin, schoonmaak en meer.

Zij was op zoek naar een locatie voor uitbreiding van haar huidige locatie in Eindhoven. Aan de Straat van Gibraltar zal een showroom, reparatie- en kenniscentrum worden gecreëerd. 

 
Bedrijfsunit aan de Leidekkersweg 20 verhuurd
Geplaatst 10 april 2019


De bedrijfsunit aan de Leidekkersweg 20 is sinds begin deze maand verhuurd aan Huis en Tuin Steigerhout. Huis en Tuin Steigerhout is een webshop voor steigerhout meubelen. Aan de Leidekkersweg zullen zij haar producten tentoonstellen en opslaan. De producten worden via internet besteld en vervolgens thuis bezorgd. Op locatie kunt u de meubelen in het echt bekijken, proef-zitten en de kwaliteit voelen.

De bedrijfsunit betreft twee bouwlagen met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. De unit is goed onderhouden en netjes afgewerkt.


Apeldoornse onderneming heeft haar tweede vestiging geopend in het midden van het land

Geplaatst 20 maart 2019
 

Meeesters in IT, detacheerder van IT-professionals, breidt haar bedrijfsactiviteiten uit naar het midden van het land. Vanaf begin 2019 huren zij ruim 200 m2 kantoorruimte aan de Botnische Golf in Woerden. De kantoorruimte is door Meeesters in IT geheel verbouwd en naar eigen wensen ingedeeld en vormgegeven. De locatie biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van bijeenkomsten voor de onderneming.

De transactie is in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting tot stand gekomen.

 

Bedrijfsunit aan de Grote Wade 68 in Nieuwegein verkocht

Geplaatst 18 maart 2019
 

In het bedrijfsverzamelcomplex 'de Grote Wade' op bedrijventerrein "Laagraven-Liesbosch" gelegen bedrijfsunit is verkocht aan een particuliere belegger. De unit betreft een zogeheten fifty/fifty-unit met bedrijfsruimte op de begane grond met gelijkwaardig hoeveelheid kantoorruimte op de verdieping.

Bent u op zoek naar een vergelijkbare bedrijfsunit voor uw onderneming of privé opslag? Neemt u eens telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag verder! 
 


 Winkelruimte in de Voorstaat verhuurd

Geplaatst 4  januari 2019
 

Begin dit jaar opent Things een boetiek aan de Voorstraat 62 te Woerden. De winkel met dameskleding en -accessoires heeft al vestigingen in Rotterdam Alexandrium, Waddinxveen en Berkel en Rodenrijs.

Bij Thing’s is dameskleding te vinden van Nederlands, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse merken. De kleding is ook verkrijgbaar in grotere maten, want de collectie loopt tot en met maat 48. Verder bestaat het assortiment uit schoenen, leren tassen, riemen, hoeden, sjaals, kettingen, horloges en portemonnees.
 
De Meern, Veldzigt 
Geplaatst 4  januari 2019 


Veldzigt 18 op bedrijventerrein Oudenrijn gelegen is eind december 2018 verkocht aan een particuliere belegger. Het object bestaat uit bedrijfsruimte met kantoorruimte in twee bouwlagen dat in de jaren ’90 is gebouwd en is sinds 2004 verhuurt aan Croon Elektrotechniek.
 

Woerden Pelmolenlaan 13 verkocht

Geplaatst 30 november 2018

Pelmolenlaan 13 betreft een solitair bedrijfspand met bedrijfsruimte, kantoorruimte in twee bouwlagen en onbebouwd terreindeel t.b.v. uitbreiding. Een leuk feitje, vanaf boven heeft het object een vorm van een spons. DeJo Schoonmaakorganisatie is vanaf de nieuwbouw eigenaar/gebruiker geweest van het object. Na de overname door Schoonmaakorganisatie Beerco is het object sinds maart van dit jaar beschikbaar gekomen. Een unieke mogelijkheid om een solitair bedrijfspand op een ruime kavel met eigen identiteit te kunnen kopen. Door de ruime kavel is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is er zelfs een mogelijkheid om aan de zuidzijde uit te breiden.

Ontwerp en reclamebureau Studio Campo aan de Havenstraat in Woerden is de gelukkige nieuwe eigenaar van het object. Wij willen het team hartelijk feliciteren en veel geluk wensen in het nieuwe kantoor.
 


Kindercentrum de Verborgen Schat gaat uitbreiden
Geplaatst 26 november 2018
 

Kindercentrum de Verborgen Schat is sinds februari 2016 gevestigd op de begane grond aan de Trasmolenlaan 2 te Woerden. Door toenemende vraag naar opvang voor kinderen, is uitbreiding in hetzelfde gebouw een mooie kans. Kindercentrum de Verborgen Schat grijpt deze kans met beide handen aan en huren vanaf november 2018 tevens de verdieping. Er is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor in totaal circa 265 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte. Het kindercentrum kan weer een hoop nieuwe aanvragen gaan beantwoorden.

De verdieping aan de Trasmolenlaan 2 heeft langere tijd te huur gestaan. Door het gebruik van de begane grond door een maatschappelijke dienstverlener, was het een grote uitdaging om een branche genoot voor de verdieping te vinden. Een zakelijk dienstverlener was niet voor de hand liggend boven een kindercentrum. Het selecteren van doelgroepen was bij dit object des te belangrijker. Kindercentrum de Verborgen Schat is en was de meest gerede huurder. Wij zijn daarom ook blij dat zij deze kans hebben gegrepen.

Solitair kantoorobject in Woerden verkocht

Geplaatst 16 november 2018
 

Het solitaire kantoorobject aan de Pompmolenlaan 7 is begin deze maand verkocht. Het betreft circa 1.144 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte kantoorruimte op een kavel circa 1.780 m2. De nieuwe eigenaar zal het object deels zelf gaan gebruiken. Voor de verhuur is circa 740 mbeschikbaar. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons op.
 

IT onderneming huurt kantoorruimte aan de Pelmolenlaan
Geplaatst 9 november 2018


Circa 331 mkantoorruimte aan de Pelmolenlaan 1 is langjarig verhuurd aan Yellowstar. Yellowstar is een onderneming in de IT dienstverlening. Zij zullen vanaf half november gevestigd zijn aan de Pelmolenlaan 1. Bent u op zoek naar een representatieve kantoorlocatie met een goede parkeerfaciliteiten voor uw onderneming? Dan is de Pelmolenlaan 1 iets voor u.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring