TransactiesKantoor-/praktijkruimte met monumentale uitstraling aan de Peperstraat 25 te Wijk bij Duurstede langjarig verhuurd

In de oostelijke aanloopstraat van het centrum van Wijk bij Duurstede bevindt zich de karakteristieke kantoor-/praktijkruimte met monumentale uitstraling. Als stijlkenmerken zijn o.a. houten vloeren, 2 marmeren schouwen, een plafond met houtsnijwerk en houten lambriseringen aanwezig. Via de ommuurde tuin aan de achterzijde van het gebouw komt men uit in de Klooster Leuterstraat.

De Peperstraat 25 is langjarig verhuurd aan Bongers Advocatuur & Mediation.
Bongers houdt zich bezig met alle zaken die vallen onder het personen- en familierecht.
Wij wensen Bongers Advocatuur & Mediation veel zakelijk succes toe.


Verhuurder is in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk.
 


 Bedrijfsruimte met kantoorruimte aan de Leidsestraatweg 209-215 te Woerden langjarig verhuurd


De Leidsestraatweg is aan de rand  van de woonwijk het Schilderskwartier gelegen en grenst aan de noordzijde van de Oude Rijn en de Pannenbakkerij.

Het solitair gelegen bedrijfscomplex met no-nonsens uitstraling is langjarig verhuurd aan de maatschappelijke organisatie Stichting de Terugwinning. Huurder zal het gehuurde aanpassen aan haar wensen, passend bij haar bedrijfsactiviteiten. 

Stichting de Terugwinning herstelt fietsen voor kinderen die in armoede leven en voor vluchtelingenwerk ondersteuning. Wij wensen Stichting de Terugwinning veel succes met het terugwinnen van sociaal en maatschappelijk kapitaal.

Verhuurder is in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk.
 


 
Bedrijfsruimte met buitenterrein aan de Pottenbakkersweg 1 in Woerden verhuurd

De op het bedrijventerrein “Barwoutswaarder” gelegen bedrijfsruimte met kantoorruimte in twee bouwlagen plus afgesloten buitenterrein is langjarig verhuurd. Het object bevindt zich op een herkenbare hoek met de Gildenweg. 

Na een zoektocht van ca. 5 jaar en de verplichte vergunningprocedure voor het gebruik van de bedrijfsruimte voor sport, training en coaching, zal vanaf november Fast Forward Sports zich vestigen aan de Pottenbakkersweg 1. Zij geven van jong tot oud Freerun & Parkour, Bootcamp en Personal Training lessen. De bedrijfsruimte is door Fast Forward Sports verbouwt tot een complete trainingsparcours.

IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder geadviseerd in deze transactie.


 


 Molenstraat 1C in Woerden langjarig verhuurd

De kantoor(winkel-)ruimte is om de hoek van het Kerkplein en parallel aan de Havenstraat gelegen. In de Molenstraat zijn voornamelijk (consumentverzorgende-) dienstverleners gevestigd. Uniek aan het object is de frontbreedte van circa 10 meter.

De kantoor(winkel-)ruimte is langjarig verhuurd aan Weyond B.V. Zij is gespecialiseerd in strategische advisering en op dit moment gehuisvest in hartje Utrecht-stad. Weyond B.V. was op zoek naar nieuwe locatie buiten de "standaard" bedrijventerreinen in een levendige omgeving met een betere bereikbaarheid in het midden van het land met zowel openbaar- als eigen vervoer. Woerden past uitstekend binnen dit zoekprofiel en de ruimte kantoor(winkel-)ruimte aan de Molenstraat kon met enkele aanpassingen geschikt worden gemaakt voor het beoogde gebruikt.

Verhuurder heeft namens huurder het casco van de ruimten in orde gemaakt door o.a. de wanden te stucen, toilet ruimten opnieuw te tegelen en de aansluitingen voor een keuken te verplaatsen. Huurder zal de ruimte afbouwen met de voor haar huurdersspecifieke voorzieningen. 
 

IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder in deze transactie geadviseerd.
 


 Kantoorpand aan de Vijzelmolenlaan 8A langjarig verhuurd

Kuipers Food Processing Macherinery voorheen gehuisvest in Harmelen is overgegaan naar een andere eigenaar. In september 2019 is de kantoor-tak van de onderneming verhuisd naar de Woerden. Aan de Vijzelmolenlaan huren zij langjarig circa 546 m2 kantoorruimte in twee bouwlagen tezamen met 12 parkeerplaatsen. 

Verhuurder is in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk.
 


 Solitair kantoorpand Pelmolenlaan 19 in Woerden verkocht

Op bedrijventerrein Middelland-Zuid is het representatieve kantoorpand in twee bouwlagen verkocht. 
Nog voordat wij met de openbare marketing waren begonnen vonden wij twee gegadigden. Na een inschrijving is het pand gegund aan een belegger t.b.v. haar onderneming E-Linked uit IJsselstein. Het kantoorobject heeft een nette uitstraling en beschikt over een goede parkeernorm.

IJsselstreek Zakelijk heeft verkoper in deze transactie geadviseerd. 
 


 Binnen een maand Business Unit in solitair kantoorgebouw verhuurd


Op de tweede verdieping van het solitaire kantoorgebouw aan de Helsinkilaan 6 is een hoogwaardige en representatieve businessunit van circa 23 m2 verhuurd.

De begane grond is verhuurd aan Uniglobe Travel en de eerste verdieping is verhuurd aan D.G. Groep. Op de tweede verdieping zijn Tempo Team, Bocavista en La Gro advocaten op dit moment gehuisvest. Bocavista en La Gro verlaten eind dit jaar het kantoorgebouw vanwege een wijzigende organisatiestructuur en vernieuwde visie. Vanwege dit vertrek komen er vier business units beschikbaar. Binnen een maand  is de eerste businessunit verhuurd aan Chris Schippers Software Development.

IJsselstreek Zakelijk wenst Chris Schippers Software Development veel zakelijk succes toe aan de Helsinkilaan.

Helsinkilaan 6 is op een zichtlocatie in het woongebied Snel en Polanen gelegen op loopafstand van het NS-station Woerden en op enkel autominuten vanaf de Rijksweg A12. Het kantoorpand is solitair en riant op de kavel gezet. De business units zijn voorzien van moderne voorzieningen en uitstekende gezamenlijke faciliteiten.

 

 
Afgelopen zomer hebben drie transacties aan de Botnische Golf plaatsgevonden

Op de tweede verdieping aan de Botnische Golf 9A zijn in drie maanden tijd drie kantoorunits verhuurd. 
De units ter grootte van 53, 53 en 65 m2 zijn door drie verschillende partijen in gebruik genomen. Het object is op een zichtlocatie vanaf de toegangsweg tot de Rijksweg A12 gelegen.

Op de tweede verdieping is circa 649 mcasco kantoorruimte beschikbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neemt u telefonisch contact met ons op en wij bespreken deze graag met u. 

Verhuurder is in deze transacties geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting.

 

 
Bedrijfsobject aan de Bierbrouwersweg 25 langjarig verhuurd

Het bedrijfsobject met buitenterrein aan de Bierbrouwersweg 25 op bedrijventerrein Barwoutswaarder in Woerden is langjarig verhuurd aan Van Dam Natuursteen.
Van Dam Natuursteen verhuist in oktober van de Hoge Rijndijk naar haar nieuwe locatie. De locatie biedt de potentie om haar (groot)handel in monumenten, urnen en natuursteen alsmede natuursteenproducten t.b.v. de bouw een nieuwe impuls te geven. 

Verhuurder is in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk.

 

 
La Bella Apparenza vestigt zich aan de Trasmolenlaan 8D

Beautycenter La Bella Apparenza is per 1 oktober gehuisvest aan de Trasmolenlaan 8D. De circa 192 m2 kantoor-showroomruimte op de eerste verdieping is omgetoverd tot een beautycenter. U kan hier terecht voor diverse disciplines op het gebied van uiterlijke verzorging.

IJsselstreek Zakelijk heeft namens verhuurder een langjarige huurovereenkomst gesloten. 

 

 
Kantoorruimte aan de Houttuinlaan 4 verhuurd


Op de begane grond aan de Houttuinlaan 4 is circa 207 m2 langjarig verhuurd aan PCS B.V. 
PCS is een opleidingsinstituut voor de farmaceutische en medische hulpmiddelindustrie. Zij ondersteunen enkele van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld met GMP & GDP-implementatie.

In het verzamelgebouw is nog één kantoorkamer beschikbaar voor de verhuur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neemt u telefonisch contact met ons op.
 

 
Bedrijfspand op bedrijventerrein Lage Weide langjarig verhuurd

Otto Hahnweg 26 te Utrecht is langjarig verhuurd aan Bonarius. Het bedrijfspand betreft circa 760 m2 bedrijfsruimte tezamen met 248 m2 en 11 parkeerplaatsen. 

Bonarius is een middelgroot familiebedrijf met 300 medewerkers voor de installatie van verwarmingsapparatuur, luchtbehandelingsapparatuur en sanitair, loodgieters- en fitterswerk. In Utrecht zal Bonarius Techniek zich vestigen. Zij verzorgt het ontwerp en de uitvoering van de installatietechniek voor grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

IJsselstreek Zakelijk heeft verhuurder in deze geadviseerd.

 

Fruit Company heeft 5 juni haar deuren geopend aan de Rijnstraat 69

Geplaatst 22 augustus 2019

De voormalige winkelruimte van de Rijn Apotheek is in het tweede kwartaal van dit jaar verhuurd aan de Goudreinet. De Goudreinet was lange tijd gevestigd aan de overzijde, Rijnstraat 42. De Goudreinet heeft met de opening van het nieuwe pand tevens haar naam veranderd in Fruit Company. Het winkelpand is flink verbouwd om de groentewinkel te kunnen openen. De nieuwe winkel is moderner en het assortiment is uitgebreid met o.a. salades, nootjes en zuidvruchten.

Verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door IJsselstreek Zakelijk. 
 VKP Beveiliging Woerden koopt bedrijfspand in Woerden

Geplaatst 15 april 2019

Nadat het bedrijfspand 'te huur' werd aangeboden, is het bedrijfspand begin april getransporteerd en daarmee van eigenaar gewisseld. VKP Beveiliging zal , na de verbouwing van de kantoorruimte en entresol, rond september dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie. De voormalige eigenaar Groenendijk Bedrijfskleding zal tijdelijk de bedrijfsruimte blijven gebruiken. VKP Beveiliging is gespecialiseerd in het installeren van beveiligingstechniek.

Het bedrijfspand is gelegen nabij de entree tot het bedrijventerrein Snel & Polanen aan de Golf van Biskaje 2. Het betreft circa 285 m2 bedrijfsruimte met circa 336 m2 entresol en circa 243 m2 kantoorruimte in twee bouwlagen.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand voor uw onderneming? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

 

Internationaal bedrijf vestigt zich in Woerden
Geplaatst 11 april 2019


Nog voordat het object formeel op de markt was, had IJsselstreek Zakelijk de meest geschikte kandidaat voor de Straat van Gibraltar 6 gevonden. IJsselstreek Zakelijk heeft voor haar opdrachtgever M7 Real Estate een langjarige huurovereenkomst gesloten met Makita Nederland voor de bedrijfs-/showroomruimte aan de Straat van Gibraltar. 

Makita Nederland is een internationale onderneming en het adres voor professioneel handgereedschap in bouw, industrie, tuin, schoonmaak en meer.

Zij was op zoek naar een locatie voor uitbreiding van haar huidige locatie in Eindhoven. Aan de Straat van Gibraltar zal een showroom, reparatie- en kenniscentrum worden gecreëerd. 

 
Bedrijfsunit aan de Leidekkersweg 20 verhuurd
Geplaatst 10 april 2019


De bedrijfsunit aan de Leidekkersweg 20 is sinds begin deze maand verhuurd aan Huis en Tuin Steigerhout. Huis en Tuin Steigerhout is een webshop voor steigerhout meubelen. Aan de Leidekkersweg zullen zij haar producten tentoonstellen en opslaan. De producten worden via internet besteld en vervolgens thuis bezorgd. Op locatie kunt u de meubelen in het echt bekijken, proef-zitten en de kwaliteit voelen.

De bedrijfsunit betreft twee bouwlagen met bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. De unit is goed onderhouden en netjes afgewerkt.


Apeldoornse onderneming heeft haar tweede vestiging geopend in het midden van het land

Geplaatst 20 maart 2019
 

Meeesters in IT, detacheerder van IT-professionals, breidt haar bedrijfsactiviteiten uit naar het midden van het land. Vanaf begin 2019 huren zij ruim 200 m2 kantoorruimte aan de Botnische Golf in Woerden. De kantoorruimte is door Meeesters in IT geheel verbouwd en naar eigen wensen ingedeeld en vormgegeven. De locatie biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van bijeenkomsten voor de onderneming.

De transactie is in collegiale samenwerking met Waltmann Bedrijfshuisvesting tot stand gekomen.

 

Bedrijfsunit aan de Grote Wade 68 in Nieuwegein verkocht

Geplaatst 18 maart 2019
 

In het bedrijfsverzamelcomplex 'de Grote Wade' op bedrijventerrein "Laagraven-Liesbosch" gelegen bedrijfsunit is verkocht aan een particuliere belegger. De unit betreft een zogeheten fifty/fifty-unit met bedrijfsruimte op de begane grond met gelijkwaardig hoeveelheid kantoorruimte op de verdieping.

Bent u op zoek naar een vergelijkbare bedrijfsunit voor uw onderneming of privé opslag? Neemt u eens telefonisch contact met ons op, wij helpen u graag verder! 
 


 Winkelruimte in de Voorstaat verhuurd

Geplaatst 4  januari 2019
 

Begin dit jaar opent Things een boetiek aan de Voorstraat 62 te Woerden. De winkel met dameskleding en -accessoires heeft al vestigingen in Rotterdam Alexandrium, Waddinxveen en Berkel en Rodenrijs.

Bij Thing’s is dameskleding te vinden van Nederlands, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse merken. De kleding is ook verkrijgbaar in grotere maten, want de collectie loopt tot en met maat 48. Verder bestaat het assortiment uit schoenen, leren tassen, riemen, hoeden, sjaals, kettingen, horloges en portemonnees.
 
De Meern, Veldzigt 
Geplaatst 4  januari 2019 


Veldzigt 18 op bedrijventerrein Oudenrijn gelegen is eind december 2018 verkocht aan een particuliere belegger. Het object bestaat uit bedrijfsruimte met kantoorruimte in twee bouwlagen dat in de jaren ’90 is gebouwd en is sinds 2004 verhuurt aan Croon Elektrotechniek.
 

Woerden Pelmolenlaan 13 verkocht

Geplaatst 30 november 2018

Pelmolenlaan 13 betreft een solitair bedrijfspand met bedrijfsruimte, kantoorruimte in twee bouwlagen en onbebouwd terreindeel t.b.v. uitbreiding. Een leuk feitje, vanaf boven heeft het object een vorm van een spons. DeJo Schoonmaakorganisatie is vanaf de nieuwbouw eigenaar/gebruiker geweest van het object. Na de overname door Schoonmaakorganisatie Beerco is het object sinds maart van dit jaar beschikbaar gekomen. Een unieke mogelijkheid om een solitair bedrijfspand op een ruime kavel met eigen identiteit te kunnen kopen. Door de ruime kavel is er ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is er zelfs een mogelijkheid om aan de zuidzijde uit te breiden.

Ontwerp en reclamebureau Studio Campo aan de Havenstraat in Woerden is de gelukkige nieuwe eigenaar van het object. Wij willen het team hartelijk feliciteren en veel geluk wensen in het nieuwe kantoor.
 


Kindercentrum de Verborgen Schat gaat uitbreiden
Geplaatst 26 november 2018
 

Kindercentrum de Verborgen Schat is sinds februari 2016 gevestigd op de begane grond aan de Trasmolenlaan 2 te Woerden. Door toenemende vraag naar opvang voor kinderen, is uitbreiding in hetzelfde gebouw een mooie kans. Kindercentrum de Verborgen Schat grijpt deze kans met beide handen aan en huren vanaf november 2018 tevens de verdieping. Er is een langjarige huurovereenkomst gesloten voor in totaal circa 265 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte. Het kindercentrum kan weer een hoop nieuwe aanvragen gaan beantwoorden.

De verdieping aan de Trasmolenlaan 2 heeft langere tijd te huur gestaan. Door het gebruik van de begane grond door een maatschappelijke dienstverlener, was het een grote uitdaging om een branche genoot voor de verdieping te vinden. Een zakelijk dienstverlener was niet voor de hand liggend boven een kindercentrum. Het selecteren van doelgroepen was bij dit object des te belangrijker. Kindercentrum de Verborgen Schat is en was de meest gerede huurder. Wij zijn daarom ook blij dat zij deze kans hebben gegrepen.

Solitair kantoorobject in Woerden verkocht

Geplaatst 16 november 2018
 

Het solitaire kantoorobject aan de Pompmolenlaan 7 is begin deze maand verkocht. Het betreft circa 1.144 m2 verhuurbaar vloeroppervlakte kantoorruimte op een kavel circa 1.780 m2. De nieuwe eigenaar zal het object deels zelf gaan gebruiken. Voor de verhuur is circa 740 mbeschikbaar. Heeft u interesse? Neemt u gerust contact met ons op.
 

IT onderneming huurt kantoorruimte aan de Pelmolenlaan
Geplaatst 9 november 2018


Circa 331 mkantoorruimte aan de Pelmolenlaan 1 is langjarig verhuurd aan Yellowstar. Yellowstar is een onderneming in de IT dienstverlening. Zij zullen vanaf half november gevestigd zijn aan de Pelmolenlaan 1. Bent u op zoek naar een representatieve kantoorlocatie met een goede parkeerfaciliteiten voor uw onderneming? Dan is de Pelmolenlaan 1 iets voor u.

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring