Terug naar de resultaten
Wipmolenlaan 1 in Woerden 3447 GJ

Wipmolenlaan 1

3447 GJ Woerden
Huurprijs € 7.800,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte
Wipmolenlaan 1
3447 GJ WOERDEN

Solitair kantoorpand (bouwjaar 1988) in twee bouwlagen op een hoeklocatie binnen het bedrijventerrein Middelland-Zuid met een uitstekende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 982 m² In units vanaf 982 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Kantoorruimte
Wipmolenlaan 1
3447 GJ WOERDEN

Solitair kantoorpand (bouwjaar 1988) in twee bouwlagen op een hoeklocatie binnen het bedrijventerrein Middelland-Zuid met een uitstekende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden, eveneens uitstekend. Tevens is de bushalte voor het kantoor gelegen en deze onderhoudt tweemaal per uur rechtstreekse verbindingen met het NS-Station Woerden.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland-zuid beschikt over diverse bedrijfsruimten. In het westelijk deel van Middelland bevindt zich een gebied voor logistieke bedrijven. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Informed Consulting, Koninklijke Horeca Nederland, Chalet.nl, ANBO en Elektro Internationaal gehuisvest.

Op basis van NEN2580 is onderstaande verhuurbare vloeroppervlakte aan kantoorruimte beschikbaar:

Wipmolenlaan 1
• circa 982 m² kantoorruimte in twee bouwlagen.
Deelverhuur is bespreekbaar.


Omschrijving kantoorruimte

Het totale vloeroppervlak bedraagt op de begane grond circa 491 m² en op de verdieping circa 491 m², verdeeld over diverse ruimten. De plafondhoogte van de begane grond en verdieping is ca. 2,6 meter. Op de begane grond is in de middenkern een royale entree met receptiebalie en een open trap met traplift met toegang tot de verdieping aanwezig. Vanuit de middenkern op beide bouwlagen is aan zowel de linker- als rechterzijde een gangzone te betreden met aan weerszijden zijn diverse kantoorkamers. De kantoorkamers beschikken over voldoende daglichttoetreding door de aanwezige raampartijen. Op de begane grond is tevens een kantine met pantry gesitueerd. Op beide bouwlagen zijn sanitaire voorzieningen met gescheiden dames- en herentoilet aanwezig.

Voorzieningen
• centrale receptie met ontvangstbalie
• mechanische ventilatie
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• gangzone v.v. metalen strokenplafond met inbouwspots
• huidige scheidingswanden en vloerbedekking
• radiatoren v.v. thermostaatventielen
• kabelgoten v.v. utp cat. 6 databekabeling, elektra en telefoonbekabeling
• kantine v.v. pantry met boven- en onderkasten
• sanitair-voorzieningen per bouwlaag
• serverruimte v.v. patchkast en airconditioning
• traplift
• inbraakalarm- en brandmeldinstallatie
• fietsenstalling


Algemene informatie object

Parkeren
26 parkeerplaatsen op eigen terrein (parkeernorm 1:38).

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerrein Middelland en Honthorst heeft de locatie de bestemming “Gemengd” met functieaanduiding kantoor. Daarmee zijn de aangewezen gronden bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2, kantoren, productie-gebonden detailhandel, overheids-, medische-, onderwijs-, sociaal-culturele-, levensbeschouwelijke- en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen t.b.v. kinderdagverblijven en kinderopvang, sport, recreatie, cultuur en ontspanning.


Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 7.800,- per maand, desgewenst vrij van BTW.

Servicekosten
Zolang huurder de kosten verbonden aan de leveringen van gas, water en elektra rechtstreeks voldoet en tenminste jaarlijks aantoonbaar onderhoud en controle van alle installaties en brandblusmiddelen uitvoert, is geen voorschot servicekosten verschuldigd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie juli 2003.

Aanvaarding
Per direct.


Heeft u naar aanleiding van deze brochure vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met IJsselstreek Zakelijk.
E-mail: info@ijsselstreekzakelijk.nl
Tel: 088 makelaar (088 6253522)
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 7.800,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 982 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 26 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 982 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Maatschappelijk vastgoed
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
982 m²
In units vanaf
982 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Receptie
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
982 m²
Voorzieningen
Brandmeldinstallatie met doorschakeling aanwezig, eigen parkeervoorzieningen aanwezig
Bestemmingstype
Maatschappelijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.